Ми у Facebook
15.10.2016, 13:00

Екстра-ліга. 4 тур. «Продексім» - МФК «Кардинал-Рівне» [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

У суботу, 15 жовтня, МФК «Кардинал-Рівне» проведе матч четвертого туру Екстра-ліги. Суперником рівнян стане команда «Продексім», котра прийматиме клуб Сергія Піддубного на домашньому майданчику у Херсоні.
Як повідомляє прес-служба Асоціації футзалу України, якщо у минулому сезоні команди Екстра-ліги відпочивали під час виступу харківського «Локомотива» у Кубку УЄФА, то цього сезону такого не буде. Тому, поки львівська «Енергія» намагатиметься здобути путівку до Елітного раунду, в українській Екстра-лізі відбуватиметься 4 тур.

Серед тих матчів, які будуть зіграні у суботу, складно виділити матч, який міг би претендувати на статус центрального. Але поєдинок у Херсоні, схоже, треба відокремити. Там очікується дуже цікаве протистояння. І «Кардинал-Рівне», і «Продексім» у минулому турі здобули свої перші перемоги у поточному чемпіонаті. І ці команди явно будуть намагатись продовжити це свято. Кому це вдасться? З одного боку – «Продексім» гратиме вдома, і не забуваємо, що свій перший домашній матч у новому сезоні херсонці програли. Тому, тепер їм треба віддавати «боржок» своїм вболівальникам. З іншого боку – рівняни здобули свою першу перемогу саме на виїзді. Тому, якщо підопічні Сергія Піддубного зможуть перемогти і у Херсоні, то вони зможуть претендувати на роль кращої «виїзної» команди Екстра-ліги.

Як відзначила прес-служба рівненського клубу, історія протистояння МФК «Кардинал-Рівне» та «Продексіма» налічує лише дві гри. Рівняни у них зазнали двох поразок. У минулому сезоні херсонці обіграли МФК «Кардинал-Рівне» вдома (4:1) та на виїзді (5:3). По два м'ячі за херсонців у цих зустрічах забили екс-гравці рівненського клубу Євген Ланко та Михайло Волянюк. З-поміж гравців рівненського клубу найбільше голів у ворота «Продексіма» забив Олександр Басіч - два.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

«Продексім» - «Кардинал-Рівне»
15 жовтня 2016 року. Херсон. Спорткомплекс ХВУФК – 14.00.
Арбітри: Р. Лутій (Київ), Б. Кіндій (Розділ), С. Черноусов (Херсон).
Хронометрист: Л. Ягупов (Херсон)
Суддівський спостерігач: Р. Проць (Дрогобич).








На правах реклами