Ми у Facebook
17.10.2016, 10:40

"Наступного разу викликайте не "швидку", а священика", - рецепт від рівненських медиків

До редакції "ОГО" надійшов лист з вражаючою історією, з якою стикнулася днями одна з мешканок Рівного.
Ні для кого не секрет, що медична галузь України давно вже потребує реформування. Водночас з одного боку люди нарікають на погане обладнання, застарілі методи, якими керуються медики, а з іншого - це відношення самих лікарів до пацієнтів, яке теж потребує негайного удосконалення.

Так, до редакції "ОГО" написала лист рівнянка Алла, яка розповіла свою історію, яка вражає байдужістю.


Медичні заклади | Довідка Рівненщини


- Днями ми викликали "швидку" для свекрухи. Стан її насправді був важким, але точно не смертельним. Ноги отікли, вона практично не спала і ми звернулися за допомогою до медиків.

Викликавши додому "швидку" сподівалися почути рекомендації щодо лікування та препарати, які вони порекомендують. Водночас з самого початку стало зрозуміло, що старших людей наші медики відразу ж "списують з рахунків".

Жахіття інфекційного відділення: чому рівняни лікуються в некомфортних умовах

На наше ж запитання про те, що нам варто робити у подібній ситуації, якщо це повториться ще раз, то лікар без вагань дав відповідь. "Наступного разу кличте не мене, а священика". Це було сказано при свекрусі і ви можете собі уявити, як вона себе відчувала в цей момент. Ось така нині у нас медицина. Ні краплі людяності, ні миті співчуття...

ЯКЩО І ВИ СТИКНУЛИСЯ З ПОДІБНОЮ СИТУАЦІЄЮ - ПИШІТЬ НАМ НА ЕЛЕКТРОННУ АДРЕСУ INFO@OGO.UA ТА МИ РАЗОМ ЗМОЖЕМО "ВИКРИТИ" НЕДОБРОСОВІСНИХ ЛІКАРІВ НАШОГО МІСТА





На правах реклами