Ми у Facebook
17.10.2016, 14:20

У рівненському кафе подають кислу піцу

Про це повідомляють користувачі соціальних мереж.

Історію про відвідування одного з кафе Рівного розповіла рівнянка у соціальній мережі "ВИЛКА":

ФОТО - Доставка по-рівненськи: бонус до піци - соковитий тарган

Хочу поділитися враженнями про кафе "шинок ", і враженнями не самими приємними..(
бувала у кафе не один раз, от і вчора вирішили після пар зайти зігрітися і перекусити, я замовила піцу "чумацьку "маленьку і грог, подруги теж зробили замовлення. Замовлення принесли, на запах моя піца була не дуже, а на смак...кислюща, що аж пощипувало язик..я попросила офіціантку забрати піцу,бо їсти її я вже не мала бажання...

На мої дорікання,мовляв піца кисла,вона сказала що це все через моцарелу,каже,вона така повинна бути,всі замовляють і ніхто не жалівся. але це зовсім не моцарела була .!!!!це більш схоже було на домашній солений сир !!! (бо я завжди замовляю піцу де є цей сир ) на що офіціантка сказала : "якби це була дорога нормальна моцарела - піца стільки не коштувала б ", (ціна 25 грн. )сказати що я була в шоці від почутого -нічого не сказати.

"Не кав'ярня, а позор", - рівняни про місцевий заклад


Подруги їли, а я чекала грог уже більше пів години..
ми попросили рахунок, і коли рахунок принесли, мені сказали,що піцу не врахували, але...

я не побачила в рахунку свій грог, і запитала чи взагалі мені його вибили в замовлення, на що вона мені сказала коротке "ні " !!!посміхнулася і пішла !!!

.. тут відносно дешево,але ціна не повинна відображатися на обслуговуванні, і адекватності персоналу ..відвідувати цей заклад бажання вже немає !





На правах реклами