Ми у Facebook
17.10.2016, 19:00

У Миколаєві «Верес» здобув вольову перемогу у самісінькій кінцівці матчу [+Відео]

В другій поспіль грі рівненський «Верес», пропустивши першим, зумів врятувати поєдинок. У непростому поєдинку проти МФК «Миколаїв» підопічні Володимира Мазяра забили два м’ячі в останній чверті поєдинку та відсвяткували непросто перемогу з рахунком 2:1.
МФК «Миколаїв» - НК «Верес» - 1:2 (1:0)

16 жовтня 2016 року, Миколаїв, ЦМС

Арбітр: Володимир Новохатній (Київ). Асистенти: Віктор Нижник (Вінниця) та Роман Соботюк (Житомир), Четвертий арбітр - Володимир Міланич (Миколаїв). Спостерігач арбітражу - Мирон Біць (Львів).

Голи: Сартіна (36) - Сергійчук (79), Котляр (86, з пенальті).
Попередження: Муховіков (49) - Герасимець (28), Зозуля (73), Котляр (87).

НК "Верес": Когут, Борзенко, Білий, Зозуля, Западня, Орловський (Козьбан, 55), Кучеров, Котляр, Герасимець (Сергійчук, 38), Степанюк, Сікорський (Неплях, 88). Запасні: Леонідов, Коблюк, Олійник, Ралюченко.
Головний тренер: Володимир Мазяр.

МФК "Миколаїв": Чумак, Дударенко, Бессалов, Берко (Батюшин, 69), Саркісян, Муховіков (Сафонов, 60), Ковальов, Буличов, Сартіна, Рогозинський, Назаренко. Запасні: Майборода, Сантрапинських, Сокол, Павлов, Кошелюк.
Головний тренер: Руслан Забранський.

Як повідомляє Інформаційна служба НК ФК «Верес», клуб «Миколаїв» у середу провів перенесений домашній матч проти «Нафтовика», в якому зазнав розгрому – 0:3. Зважаючи на цей результат, а також на можливу втому суперника, вболівальники «Вереса», які долучилися до опитування на офіційному сайті, без особливого сумніву віддавали перевагу червоно-чорним. Втім, гра у Миколаєві для рівнян вийшла зовсім не такою легкою, як хотілося б вболівальникам.

Перший момент у зустрічі виник на 10-й хвилині. Екс-миколаєвець Ігор Сікорський, який після травми повернувся на поле, не зміг скористатися скидкою від Руслана Степанюка. Господарі на це відповіли потужним дальнім ударом, на який зреагував Богдан Когут. Ще один удар миколаївцям вдався на 36-й хвилині, коли наш голкіпер перевів м’яч на кутовий. Але, зрештою, цей кутовий виявився результативним. Артур Западня програв боротьбу Дмитру Сартіні, який розстріляв Когута – 1:0.

У другому таймі Володимир Мазяр помітно посилив атаку. За Михайлом Сергійчуком вийшов Дмитро Козьбан. Ці гравці склали компанію у нападі Руслану Степанюку та Ігорю Сікорському. Після відпочинку «Миколаїв» вже про атаку майже не думав. У «Вереса» мали непогані моменти Валерій Кучеров, Михайло Сергійчук, Ігор Сікорський, але голкіпер господарів був на місці. Не допоміг миколаївський воротар на 79-й хвилині, коли Сергійчук, зблизившись з трьома гравцями суперника, пробив на техніку у дальній кут – 1:1.

Знову забив Михайло своїй колишній команді на 82-й хвилині, але лайнсмен зафіксував офсайд.

Проте «Верес» перемогу таки вирвав. На 85-й хвилині захисник «Миколаєва» перечепив в штрафному майданчику під час удару ногу Руслана Степанюка. Безсумнівний пенальті, який реалізує Антон Котляр.

Отож, МФК «Миколаїв» - «Верес» - 1:2, і рівненська команда здобуває другу вольову перемогу поспіль.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» дізнався суперника у наступному раунді Кубка України

Рівненський «Верес» першу домашню гру в Першій лізі проведе 5 серпня - КАЛЕНДАР







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ