Ми у Facebook
25.10.2016, 10:00

На Рівненщині розпочався сезон полювання

Фото з: zakarpattya.net.ua.

22 листопада 2016 року у більшості мисливських господарств Рівненської області розпочався новий сезон полювання.

Зараз дозволено проводити відстріл копитних тварин. Мова йде про кіз, лосів, оленів, кабанів та інших крупних тварин. Полювання може проводитися колективами мисливців (по 9-12 людей).

Рівненщина: коли мисливці зможуть вийти на полювання

Єгер зобов'язаний перевірити у мисливців наявність мисливських квитків і ліцензій на відстріл тварин, нагадати їм, що на колективних полюваннях недопустима стрілянина по лінії стрільців і під кутом до неї менше 20°; заборонена стрілянина на шерех, по кущу, що ворухнувся, і всередину окладу, коли здався загонич; не дозволяється стріляти звіра, що біжить на сусіднього стрільця, або сигналізувати про це; не можна покидати свій номер, поки не прозвучить сигнал про закінчення загороди; стрілець зобов'язаний розрядити рушницю, перш ніж зійде з номера.


До уваги фермерів Рівненщини: знижуються ціни на свиней (+ІНФОГРАФІКА)


Для участі у полювання всі мисливці повинні мати при собі посвідчення мисливця, щорічну контрольну картку обліку добутої дичини і порушень правил полювання, відстрільну картку, дозвіл на право користування вогнепальною мисливською зброєю, а також документи на собак мисливських порід, якщо вони братимуть участь у полюванні.





На правах реклами