Ми у Facebook
27.10.2016, 16:40

Тренер рівненського "Вереса" про кубкову гру: ми програли «Ворсклі» в атаці

Тренери НК ФК «Верес» та «Ворскли» Володимир Мазяр та Василь Сачко поділилися враженнями від матчу своїх команд в 1/8 фіналу Кубка України з футболу. А президент рівненського клубу Олексій Хахльов підкреслив, що вболівальники Народного Клубу люблять «Верес» не тільки за перемоги.
Головний тренер «Вереса» Володимир Мазяр залишився розчарований результатом, але не грою своїх підопічних. Про це він розповів журналістам після матчу з полтавською «Ворсклою», в якому рівняни поступилися – 0:1.

- Чого не вистачило сьогодні для перемоги?

- Двох голів.

- А як Вам гра?

- Я задоволений, як ми грали. Я вже раніше говорив, що пишаюся тим, що треную таку команду. Хіба у червні вони могли думати, що будуть ганяти «Ворсклу», яка виступала у єврокубках? У другому таймі ми повністю переграли суперника. Футбольний бог не допоміг нам забити. Ми грали на перемогу, хотіли пройти далі. Але, як кажуть, нам є ще до чого рости. Ми програли команді «Ворскла» в атаці, а це дорогого коштує.

- Чому не грав Антон Котляр?

- Ми планували випустити його в основному складі. Але перед самою грою в Антона була температура 37,5. Через травму не грав Ростислав Волошинович. Це два наші швидкісні футболісти. Для нашої команди це дуже велика втрата.

- Чи не розчарував Вас Тарас Коблюк, який вийшов у другому таймі?

- У нас в команді не так багато футболістів, тому кожному прийде свій час. Сергійчук не потрапляв в основний склад, але в Миколаєві витягнув гру. Подібна ситуація була з Сікорським, Козьбаном. Але усі вони гравці основного складу. Сьогодні не потрапляють в основу, завтра потраплять. Прийде час, і Ралюченко буде грати. Але є футболісти, які грають у цей момент. Є команда «Верес», і ми сьогодні розчаровані не грою, а результатом. Кожний футболіст «Вереса» з високо піднятою головою може вийти з роздягальні.


Наставник «Ворскли» Василь Сачко не приховував радості від перемоги над «Вересом». Каже, вихід до чвертьфіналу дався нелегко, а ще тренера приємно вразила атмосфера на стадіоні.

- Це кубковий матч, а тому приблизно таку гру ми і очікували. На прогулянку тут ми не сподівалися. Знали, що «Верес» хороша команда, що швидко атакує, добре виконує стандарти. Власне, усе це гра підтвердила. Якщо у першому таймі ми більш-менш контролювали перебіг подій, то в другому нам вже не вистачало сил. Кілька днів тому ми грали в Одесі, і це позначилося. Ми дуже раді цій перемозі.

- Як вважаєте, нинішній «Верес» у Прем’єр-Лізі не загубився б?

- Думаю, не загубився б. При такій то підтримці вболівальників. Звісно, що хотілося б краще поле, від якого виграла б і «Ворскла», і «Верес», і якість гри. А загалом – чудова атмосфера, гарне місто, гарні вболівальники, бажаю вам удачі.


МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» дізнався суперника у наступному раунді Кубка України

Рівненський «Верес» першу домашню гру в Першій лізі проведе 5 серпня - КАЛЕНДАР

Президент НК «Верес» Олексій Хахльов також не зміг залишитися осторонь обговорення такого знакового для рівненського клубу матчу і описав власні емоції на сторінці у соцмережі:

«Про НК "Верес" Рівне.
Ми сьогодні не виграли у "Ворскли". Хоча в першому таймі мали реальні гольові моменти, а в другому володіли ігровою ініціативою та весь час тиснули на суперника. Однак рахунок 0-1 не на нашу користь.
Я читав про таке лише в футбольних виданнях, які розповідали про історію становлення Великих Клубів через побудову правильної комунікації між вболівальниками та командою. Це мені здавалося дуже правильною але недосяжною для нас ... теорією. Про що я? Та про особливу ситуацію коли після закінчення програного домашнього матчу при повних трибунах весь стадіон аплодує і скандує "МОЛОДЦІ!" У нас (команди, вболівальників, ультрас, менеджменту) це вдалося - що свідчить про правильність нашого шляху! Це чергове спільне досягнення Народного Клубу!
Пс. Дякую всім хто сьогодні був разом з "Вересом", хто сам сьогодні був "Вересом" і відчував від цього гордість!
Ппс. І спеціально для скептиків - сьогодні ми довели, що НК "Верес" Рівне люблять не тільки за перемоги. Це головна цінність, з якою ми йдемо вперед до нових перемог!
Пппс. На матчі Динамо - Зоря було офіційно 5347 глядачів. На нашому - 5436!!!»






На правах реклами