Ми у Facebook
28.10.2016, 19:30

Хелловін: що потрібно знати про підготовку до свята

Завтра, 29 жовтня, рівняни долучаться до святкування так званої "Відьомської ночі". Портал "ОГО" пропонує скористатися цікавими ідеями для створення справді хелловінської атмосфери.
Хелловін - містична та страшна ніч, коли вулиці повняться нечистю, яка галасує, сміється і лякає перехожих. Саме таке відзначення Хелловіну прийшло до нас із закордонних фільмів. ДЕТАЛЬНІШЕ про історію походження свята.

Головним атрибутом Хелловіну у вашій оселі стане гарбуз зі свічкою всередині. Але що означає така гарбузова голова? Є декілька трактувань. В одному з варіантів вона символізує злий дух, якого відлякує вогонь свічки. Другий варіант означає закінчення збору врожаю. До речі, у стародавніх кельтів такі голови робили з... буряка. А гарбузи почали використовувати перші переселенці-ірландці в Америці. Як зробити гарбузову голову на Хелловін [Поради]

Яскравим доповненням до гарбузової голови можуть бути хелловінські декорації, які можна без проблем зробити своїми руками.

Смачною окрасою "відьомської ночі" стануть гарбузові смаколики. Для їх приготування пропонуємо скористатися гарбузовими рецептами від порталу "ОГО".

Ну а продовжити святкування Хелловіну допоможуть рівненські заклади. ДЕТАЛЬНІШЕ про моторошні святкування дізнаєтесь з АФІШІ.

Яскравого Хелловіну!





На правах реклами