Ми у Facebook
08.11.2016, 16:00

На Рівненщині знову висипали львівське сміття, - ЗМІ

фото ілюстративне

Низка ЗМІ написали про купу сміття, що з'явилася в Млинівському районі. Його походження перевіряє поліція.
На території недіючого хлібокомбінату, що поблизу села Діброва, Млинівського району, з'явилася велика купа сміття. Місцеві припускають, що відходи приїхали з Львівщини, адже там знайшли документи, які можуть це підтверджувати. Втім, чи це не провокація тепер розбирається поліція - повідомили з відділу комунікації нацполіції в Рівненській області. До правоохоронців звернувся сільський голова Діброви, адже прибирати непотріб доведеться саме місцевій владі.

Нагадаємо, що не так давно, поблизу м.Дубно, перекинулася фура, яка перевозила Львівське сміття. Подія викликала хвилю обурення серед мешканців краю.

Також варто нагадати, що у Львові проблеми із вивезенням сміття почалися після трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі, внаслідок якої стався масштабний обвал сміття. Під обвалом загинули троє пожежників.

Міський голова Львова А.Садовий неодноразово звертався по допомогу до інших регіонів, однак більшість з них не мають змоги приймати додаткову кількість сміття через технічний стан полігонів.


Чи завозять до Рівного сміття зі львівського сміттєзвалища?





На правах реклами