Ми у Facebook
09.11.2016, 06:35

З Рівного планують літати в Індію, Болгарію та Іспанію

Про здобутки та плани рівненського летовища на наступний рік.
Уряд списувати борг підприємства у 12,5 млн грн не збирається - повідомив директор аеропорту Ігор Насинюк після спілкування з Міністром інфраструктури України Володимиром Омеляном. Тож у Рівному вирішили самостійно рятувати летовище. Зокрема визначилися з першочерговими заходами щодо подолання кризи та покращення фінансового стану підприємства.


Спільними зусиллями ми зможемо відродити Рівненський аеропорт, - Олексій Муляренко


Обласна рада вже виділила 150 тис.грн на виготовлення проектно-кошторисної документації ремонту злітної смуги. Це дасть змогу збільшити об’єми польотів та обслуговувати повітряні судна різних типів, у тому числі Боїнгів.


Куди ще хочуть літати з рівненського аеропорту

Разом з тим, за даними Мінінфраструктури, кількість пасажирів рівненського аеропорту за 2016 рік збільшилася в чотири рази. Упродовж липня-вересня відбулося дев'ять авіарейсів із Рівного до Анталії. Загалом було перевезено понад 2500 туристів. Що дає надії на успіх всіх наступних чартерних авіаперевезень. Також на підприємстві вже погашено заборгованості з зарплати та по енергоносіях.



Наразі ведуться переговори з дев'ятьми замовниками рейсів, що суттєво збільшить кількість рейсів українських та іноземних авіакомпаній.

У планах на 2017 рік рейси в Туреччину, Болгарію, Польщу, Індію. У перспективі, при умові виконання технічних вимог, - у Мадрид, Мілан, Прагу, Франкфурт-на-Майні.



Підготовлено за інформацією обласної ради.
Скільки коштує туристам переліт з Рівненського аеропорту до Туреччини





На правах реклами