Ми у Facebook
13.11.2016, 09:00

Куди піти у Рівному в неділю, 13 листопада [Програма заходів]

Рівнян запрошують на головні культурно-мистецькі та розважальні заходи міста.

У Рівненському зоопарку святкують День народження леопарда


ПРОГРАМА СВЯТА





Концерт "Осіння симфонія"

Рівненська обласна філармонія запрошує рівнян 13 листопада на чудовий концерт класичної музики. Цього разу у її стінах звучатимуть симфонічний оркестр та солісти філармонії. Диригент концерту - Андрій Черняк. Початок о 17 00.



Розклад концертів у Рівненській філармонії на листопад 2016




У Рівному з новим міні-альбомом гурт "ФІОЛЕТ"


Великий сольний концерт у Рівному відбудеться 13 листопада о 19:00 в МПК "Текстильник" (оновлена мала зала)! Абсолютно нові пісні, улюблені хіти, море драйву та живий звук!





Вистава "А-ля Кобеля, або ...все, що рухається" від київського театру "Чорний квадрат"

13 листопада в МПК Текстильник вистава "А-ля Кобеля, або ...все, що рухається" від київського театру "Чорний квадрат". Комедійна історія трьох друзів дитинства, які багато років в один і той же день зустрічаються і йдуть по одному і тому ж маршруту, щоб звести рахунки з своїм минулим. Але в цей раз система дала збій: один з них не прийшов... і в цьому виявилась замішана жінка.







Дитячий кулінарний майстер-клас у Рівному




Уже 13 листопада "Patison" знову запрошує юних рівнян на захоплюючий кулінарний майстер-клас. Тема цієї зустрічі - "Вулична їжа".

Дітки вчитимуться готувати:
- солодкий "Міні бургер" з фруктовими начинками;
- класичний Корн дог з сосисками.

Бонус: частування смачним соком. Детальніше про подію






Прем'єра українського фільму "Гніздо горлиці"




Робота Дарини (Римма Зюбіна) в італійській родині була б нестерпною, якби не син старої синьйори, Алессандро (Мауро Чіпріані). В кожного з них є своє минуле, яке не відпускає, але тепло і щирість ваблять їх одне до одного. Після повернення в Україну до чоловіка (Віталій Лінецький) і доньки, Дарині доведеться зробити непростий вибір між життям яке вона знала і тим, яке привезла з собою.

Розклад сеансів в Кінопалаці "Україна": 17:35





Прем'єра фільму "Прибуття"




Несподівана поява НЛО в різних точках планети валить світ в трепет. Наміри прибульців не ясні - збройні сили всього світу приведені в повну бойову готовність, а кращі розуми людства намагаються зрозуміти, як розмовляти з непроханими гостями. Уряд звертається за допомогою до лінгвіста Луїзи Бенкс і фізика Яна Доннели, щоб запобігти глобальній катастрофі і знайти спільну мову з прибульцями. Відтепер доля людства знаходиться в їхніх руках.

Розклад сеансів в Кінопалаці "Україна": 12:20, 15:25, 19:30, 21:40







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ