Ми у Facebook
16.11.2016, 07:40

Поради рівнянкам: Які кімнатні рослини підходять вашому знаку зодіаку

Для кожної господині, як виявляється, існують "свої квіти".
Овен. Для цього знаку найкраще підходить азалія, оскільки створює в приміщенні енергетику бадьорості, очищає атмосферу, в якій гуляють негативні думки. Якщо ви ставите перед собою якісь цілі, квітки азалії надихатимуть втілити їх в реальність.

Телець. Найкращий варіант для вас - цикламени. Ця квітка гарно допомагає людям зі змінним настроєм та слабким характером. Цикламени створюють в будинку невимушену, заспокійливу атмосферу.

Близнюки. Такому непостійному в поведінці знаку підійде рослина радості та справжніх почуттів - традесканція. Вважається, що саме ці квіти оберігають господарів від заздрісників та оберігають від захворювань органів дихання.

Раки. Вам рекомендується обов'язково мати в будинку агаву. Ця квітка умиротворяє конфліктну атмосферу та допомагає позбутися проблем зі шлунком і кишечником.

Лев. Кали - найкращий варіант для цього знаку зодіаку. Кали розвивають фантазію та допомагають позбутися негативних емоцій.

Діва. Для вас просто створена монстера. Ця рослина допомагає навести лад в голові та оберігає від отруєнь.

Терези. Вам варто завести вдома гортензію. Як це не дивно, але ця квітка допомагає відмовитися від солодкої та жирної їжі Терезам, які худнуть. Крім цього, створює відчуття гармонії навколо.

Скорпіон. Цьому знаку рекомендовано садити кактуси. Кактус допоможе впоратися з нападами гніву та люті, захистить від поганих думок.

Стрільці. Вам підійдуть не дешеві але дуже незвичні кімнатні бонсаї. Вони допоможуть розібратися у ваших снах, вбережуть від небажаних хвороб.

Козеріг. Товстянка срібляста (грошове дерево) - оптимальна кімнатна рослина для цього знаку. Вона відвертає увагу від думок про бідність, роботу та допомагає розвинути працьовитість. Найкраще підходить і тим, хто працює в грошовій сфері.

Водолій. Найкраща рослина для вас - кімнатний клен. Він допоможе побороти меланхолію, позбутися негативних думок, тяжких переживань, які так часто супроводжують водоліїв.

Риби. Піднесеним рибам варто прикрасити кімнати орхідеями. Вони надихатимуть вас на творчість, допоможуть радіти життю.

За матеріалами спільноти "Квіткова лавка".

Статті до теми:

Як підгузки врятують кімнатні рослини від пересихання (+ ВІДЕО)

Як правильно пересаджувати кімнатні рослини? [+ПОРАДИ]

Топ-10 домашніх добрив для кімнатних рослин

Як поливати кімнатні рослини взимку?





На правах реклами