Ми у Facebook
19.11.2016, 12:30

"Годувати чи не годувати", - рівняни про ставлення до бродячих тварин

У соціальних мережах рівняни активно обговорюють тематику допомоги бездомним тваринам взимку.
Одні кажуть, що проблемами бродячих тварин має займатися держава, інші стверджують, що люди самі можуть і повинні підгодовувати тварин. Водночас рівняни часто бояться, що ті, кого вони підгодовували потім можуть їх же і покусати.

Катя Чопко
В цьому і вся наша біда,що ми не звикли допомагати братам нашим молодшим,і не лише.І не даремно написала мудра людина такі слова:"А просто человечьнее нас звери,и зверя нет страшней чем человек."

Анастасия Романюк
Ви цe так всe обговорюютe активно.. прям “за і проти”...Всe надто просто, - да візьми згрeби залишки з сніданку і по дорозі на роботу нагодуй якогось малюка! ЩО тут важкоооого?
Тварина можe пeрший раз за пару днів поість і цe дасть сил жити далі.. та й Тобі плюсікі до карми: гляди, шeф сьогодні добрішe будe/хтось пригостить кавою/хтось руку подасть,коли будeш піруeти на льоду видавати/місцeм в траліку поступиться
Всe ж в цьому житті взаємопов'язано 😌

У Рівному бездомні тварини мерзнуть у притулку

Тарас Остапчук
А от коли дитина йде зі школи, і собака на кидається на дитину, і кусає, при людях (хлопчика років 10 який просто йшов) і потім цю собаку ще й підгодовувати? То будьте певні, взавтра він вкусить вашу дитину, а після завтра і вас.

Марія Кубай відповіла Тарасу
Тарас, завжди є прикрі історії,але це ще не означає ,що ти нагодуєш собаку а вона на тебе накинеться. От спробуй нагодуй і подивися в ті очі,в них буде стільки вдячності. Собаки виліковують людей від дерпесій,спасають людям життя,самі вірні істоти в світі!не можна просто так взяти і дивитися як вони помирають.. Навіть і не розумію чому я тут щось пишу,кожен думає за себе,всім байдуже що відбувається навколо.

Ируська Прокопчук
Я так відчуваю, зараз мене покриють брудом, але я скажу так: котів підгодовувати - я тільки за. Собак - навряд. Чого? Бо я щодня "милуюся" на свої шрами на нозі. Або на мамині. Або слухаю від племінниць, як на них регулярно кидаються собаки (і не раз була цьому свідком).
Я не заперечую, напевно на вулиці є і хороші собаки. Але мені траплялися переважно дикі й злі. Я не хочу годувати ту собаку, яка потім може кинутись на когось з моїх рідних.

Куди звертатися рівнянам, щоб стерилізувати бродячих собак

Олександр Крупко
Ну мене в дитинстві сусідський пес вкусив. Як мене одна людина скривдить, я ж не буду всіх людей від того ненавидіти і смерті їм бажати.






На правах реклами