Ми у Facebook
20.11.2016, 12:00

«Верес» завершив рік непростою перемогою над ФК «Тернопіль» [Фото+Відео]

В останній грі 2016 року в Чемпіонаті України серед команд першої ліги рівненський НК ФК «Верес» зустрічався у Тернополі з місцевим клубом. Долю поєдинку, який відбувся у складних умовах на засніженому полі, вирішив єдиний м’яч, котрий рівняни «забили у роздягальню».
ФК «Тернопіль» - НК «Верес» 0:1 (0:1)

Чемпіонат України з футболу, Перша ліга, 20-й тур
18 листопада 2016 р. Тернопіль, Тернопільський міський стадіон.

Гол: Борзенко (42)

Попередження: Бабич (35), Червонецький (50), Клекот (67), Дорі (86) – Білий (35), Сергійчук (57), Западня (82).

Вилучення: Богданов (88).

Арбітр - Михайло Митровський (Ужгород), Ростислав Пузанський, Ростислав Якимик (Львів). Четвертий арбітр - Олег Когут (Тернопіль). Спостерігач арбітражу - Юрій Скорейко (Чернівці).

ФК «Тернопіль»: Воробей, Курило, Бабич, Соколовський, Полянчук, Клекот, Вонс, Богданов, Червонецький, Солонинко (Гром’як), Дорі. Запас: Різник, Кривий.
В.о. головного тренера - Василь Матвійків.


НК «Верес»: Когут, Борзенко, Білий, Зозуля, Западня (Герасимець, 90), Кучеров, Коблюк (Сікорський, 58, Ралюченко, 77), Неплях, Сергійчук, Степанюк, Козьбан. Запас: Леонідов, Бурлін, Котляр.
Головний тренер – Володимир Мазяр.

Як повідомляє Інформаційна служба НК ФК «Верес», матч проти аутсайдера Першої ліги рівненський клуб, як і годиться фавориту, розпочав з атак. Грати на тернопільській кризі довелося білим м’ячем, оскільки в Тернополі червоних не знайшлося. Вже в дебюті поєдинку два моменти мав Руслан Степанюк, а також один – Михайло Сергійчук. Згодом у Степанюка була ще одна нагода, але він з вигідної позиції влучив у воротаря.

Натомість вивів «Верес» вперед не форвард, а захисник. Сергій Борзенко на 42-й хвилині вдало відгукнувся на пас з глибини і перекинув м’яч через голкіпера, як вправний нападник. Майже одразу Степанюк вискочив на побачення з воротарем, вирішив віддати пас, але передача не пройшла.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Після матчу з «Вересом» гравців МФК «Миколаїв» перевірять на поліграфі

Рівненський «Верес» першу домашню гру в Першій лізі проведе 5 серпня - КАЛЕНДАР

Після перерви точилася рівна боротьба. У тернополян було кілька напівмоментів. Закипіли пристрасті на останніх хвилинах. Уродженець Рівненщини, який грає за «Тернопіль», Віталій Богданов, невдоволений діями арбітра, штовхнув останнього, за що отримав червону картку.

Попри нефутбольні умови, в яких проходив матч, рівненський «Верес» таки довів гру до перемоги – 1:0, завершивши тим самим на мажорній ноті осінню частину чемпіонату. На тривалу зимову перерву рівняни йдуть другими у Першій лізі.









ПЕРЕГЛЯНУТИ БІЛЬШЕ ФОТО







На правах реклами