Ми у Facebook
23.11.2016, 13:00

У Рівному, Здолбунові та Сарнах визначили перших суперфіналістів «Сімейних перегонів» [+Фото]

В Рівному, Здолбунові та Сарнах завершився третій обласний етап спортивної гри «Сімейні перегони. Велика сім’я». В заході взяли участь 15 команд зі всієї області. Серед них були вже досвідчені учасники, котрі неодноразово брали участь і перемагали в подібних змаганнях.
Сім сезонів «Сімейних перегонів» не минули дарма. Всі команди, котрі цього разу визначали кращих з-поміж кращих, були в хорошій фізичній формі і швидко орієнтувалися на спортивних майданчиках, тому порушень правил була мінімальна кількість.

Сім’ї–учасниці таких заходів є найкращим зразком того, як власним прикладом стимулювати інших до активного сімейного дозвілля. Своєю регулярною участю вони підносять рівень і престиж фізичної культури і масового спорту, пропагують ідею здорового способу життя та показують всім, що активне дозвілля доступне кожному.

Учасники змагалися в чотирьох естафетах: «Фітбол», «Футбол», «Баскетбол» і «Доджбол». Окрім цього, визначали найкращих в індивідуальних конкурсах зі скакалкою та обручем.

В Сарнах захід відбувався в приміщенні ЗОШ І-ІІІ ст. №4. Перед початком для учасників і гостей, з патріотичними піснями, виступили учениці 7 класу Рудюк Дарина та 10 класу Вірун Софія. Також, музичну композицію про Україну, дуетом виконали учениці 8 класу Легка Анна та 5 класу Легка Анастасія. За підсумками всіх командних естафет, перемогу в групі святкувала сім’я Ярута (Володимирецький район), сім’я Сарко (Дубровицький район) здобула «срібні» нагороди, а «бронзу» здобула команда Парейко (м. Вараш).

В Здолбунові команди змагалися у ФСК «Локомотив». Тріумфувала тут команда Голубцових (Здолбунівський район), сім’я Левчук (Острозький район) посіла друге місце, а третє місце здобула команда сім’ї Панасюків (Дубенський район).

В Рівному учасники визначали кращих в спортивному залі НВК №12, де перше місце, випередивши всіх суперників, в напруженій боротьбі зуміла вибороти сім’я Мрозовичів, одразу після них розташувалися Вавулічі, а третьою стала команда Шарчук. Всі вони представляли місто Рівне.

Команди котрі посіли призові місця, були відзначені медалями, дипломами та кубками комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами і сувенірами від Відділення НОК України в Рівненській області. Також сім’ї-переможниці першими отримали путівки в Суперфінал, який відбудеться в червні 2017 року.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Гощанщина прийняла Суперфінал гри «Сімейні перегони ОСББ».

«Олімпійське літо» на Рівненщині стартувало з Дубно















На правах реклами