Ми у Facebook
24.11.2016, 17:05

Рівненське модельне агентство оголошує кастинг для талановитих дітей

Триває підготовка до IV Рівненського дитячого фестивалю моди та таланту «Міні Міс та Міні Містер Рівненщини 2016». Поспішайте взяти участь!
Оргкомітет фестивалю запрошує талановитих та харизматичних дівчаток і хлопчиків віком від 4 до 15 років прийняти участь у IV Рівненському дитячому фестивалі моди та таланту «Міні Міс та Міні Містер Рівненщини 2016». Фестиваль пройде 25 грудня 2016 року на головній сцені ТРЦ Екватор.

Для діток це можливість показати свої таланти, познайомитись з новими друзями та відчути себе у світі краси, гри, моди.

Рівненське модельне агентство відсвяткує своє 20-річчя

Кожна дитина у своїй віковій категорії отримає почесний титул, корону, стрічку, диплом. Під час підготовки на фіналістів чекає цікава програма, фотосесії, екскурсії.

Головний приз фестивалю - ексклюзивна ЛЯЛЬКА РЕБОРН вартістю 10 000 грн. Закриті кастинги завершено! Залишилось лише 6 вільних місць, які ми залишили для відкритого кастингу, який пройде в неділю 27 листопада 2016 року в ТРЦ Екватор! Де також представлять тих щасливчиків, які вже стали фіналістами! Харизматичні та талановиті дітки, ми чекаємо на Вас!


Детальна інформація про кастинг учасників фестивалю за тел. 097-0-211-211. Нагадуємо: у четвер, 17 листопада, - останній день кастингу. Ви ще встигаєте взяти участь, поспішайте!








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ