Ми у Facebook
24.11.2016, 15:17

Рівненські профспілки на сторожі комунальних тарифів

23 листопада у приміщенні Федерації профспілок області зібралися профспілкові активісти, експерти та представники влади.
Обговорювали нагальні питання - тарифи на житлово-комунальних послуг. Профспілки вважають за потрібне добиватися прозорих та справедливих тарифів для населення.

Голова Федерації профспілок Микола Шершун зазначив, що профспілки Рівненщини першими, ще у 2014 році, забили тривогу з приводу підвищення тарифів та неодноразово зверталися із Заявами до Уряду та Верховної Ради, попереджуючи їх про тяжкі наслідки, до яких може призвести різке здороження комунальних послуг.

Зокрема, на зустрічі був присутній експерт з питань житлово-комунального господарства і громадський активіст Сергій Пінчук, який пояснив учасникам "круглого столу", як повинні розраховуватися тарифи на газ та які проблеми існують на Рівненщині у цій сфері.

"Профспілковці у ці нелегкі часи мають стати пліч-о-пліч задля боротьби за гідну працю", - Микола Шершун

За підсумком зустрічі, присутні вирішили вимагати від Кабміну та НКРЕ розкриття та оприлюднення методики розрахунків та обґрунтування підвищення тарифів на комунальні послуги.






На правах реклами