Ми у Facebook
26.11.2016, 11:30

Крик душі рівнянина: "Навіщо місту паркан за 216 тисяч"

Огорожа на вулиці Замковій продовжує бути темою для обговорення у соціальних мережах. Рівняни обурені коштами, які було витрачено на цей проект.
Нагадаємо, що не встигли на вулиці Замковій біля ринку споруджувати огорожу з логотипом міста, коли рівняни з обуренням стали відгукуватися про таку ініціативу.

"Це нагадує загону для баранів", - рівняни про огорожу на Замковій

Тепер же рівнянин більш обгрунтовано пояснив, чому місту не потрібна огорожа за 216 тисяч і саме на Замковій.

ФОТО - У Рівному є паркан, який не радить дурного

Текст Володимира Полюховича з соціальної мережі фейсбук:

Крик душі або "Паркан на Замковій".
Вже другий тиждень болюча тема, її вже багато постили і у ВК і на Facebook, я мовчав. Але вирішив написати, бо вже допекло. А саме допекла сума витрачена на паркан і безглуздість влади Рівного. Вже майже 30 років живу на Замковій і причин поставити там паркан не розумію. Ніколи, нащастя, не чув що там когось збила машина. Авто там не паркувалися боком щоб частина автомобіля була на тротуарі, а частина на дорозі. Стояли завжди, і стоять зараз, або тупо на дорозі або на тротуарі.
То ж поясніть мені будь ласка на що і НАВІЩО була витрачена сума в 216 тис. грн!!??!?!? ( Суму написав із документів які роздобув Сергій Ковальчук).
Більш актуальніше як на мене це було б встановлення цього паркану на вулиці Шкільній. Ось саме з повороту із Замкової на Шкільну і до самого суду цей паркан не завадив. Тому що я особисто з маленькою дитиною в калясці проїхати там по тротуару не можу!!! І я не звинувачую водіїв, бо вони заручники ситуації, парковок в центрі майже немає, муд*ків хватає, але ж..
Також постійно біля будинку Замкова 10а водії порушують відразу вимоги двох знаків. Інвалідів як ви бачете багато.
Фотозвіт за 25.11.2016 додаю ( і це ще мені сьогодні попалося мало авто, буває набагато більше).
Всім дякую.
У мене коротко все.





На правах реклами