Ми у Facebook
26.11.2016, 12:00

Екстра-ліга. 10 тур. МФК «Кардинал-Рівне» - «Енергія» [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

У суботу, 26 листопада, МФК «Кардинал-Рівне» зіграє поєдинок десятого туру Екстра-ліги. Рівняни на власному майданчику прийматимуть клуб «Енергія» зі Львова – чинний чемпіон України.
Як повідомляє прес-служба МФК «Кардинал-Рівне», на гру проти рівнян команда Валерія Легчанова вийде з єдиною метою – перервати свою вже чотириматчеву безвиграшну серію у чемпіонаті футзальної Екстра-ліги.

У це непросто повірити, але львів’яни у чотирьох останніх матчах чемпіонату зуміли завоювати усього одне очко (нічия у Житомирі проти «ТК-Інбев-НПУ» - 1:1). Натомість, «Енергія» зазнала» одразу трьох поразок, поступившись «Локомотиву» - 0:3, «Продексіму» - 2:4 та «ХІТу» - 5:6. Такі невтішні результати відкинули львів’ян одразу на п’яту позицію у турнірній таблиці.

Не менш важливе завдання стоятиме і перед командою Сергія Піддубного. «Зелено-жовті» сповнені рішучості перервати серію з домашніх поразок, яка триває вже більше року і налічує вісім поєдинків поспіль.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

Цікаво, що господарі завтрашнього протистояння, МФК «Кардинал-Рівне», за аналогічний відрізок часу здобув вдвічі більше очок, аніж діючий чемпіон. Поступившись вдома «Соколу» та «Локомотиву», рівняни привезли два очки із Чорноморська та Покровського.

Історія протистоянь МФК «Кардинал-Рівне» та «Енергії» упродовж останніх восьми років налічує вже 28 поєдинків. Беззаперечний лідер за кількістю перемог – «енергетики». «Енергія» виграла» 19 матчів. Шість матчів завершилися унічию. У той же час, рівняни лише тричі обігрували львів’ян. Востаннє це сталося у сезоні 2014-2015. Тоді підопічні Сергія Піддубного здолали львів’ян завдяки голам Мар’яна Маринюка і Володимира Сондака – 2:1.

Поки поступаються рівняни своєму супернику і за кількістю забитих м’ячів в очних зустрічах – 62:106.

МФК «Кардинал-Рівне» - СК «Енергія»

26 листопада 2016 року, ДЮСШ-4, 13-00

Чемпіонат Екстра-ліги, 10 тур

Арбітри: Геннадій Гора (Київ), Андрій Швець (Харків) та Володимир Дзюра (Рівне).







На правах реклами