Ми у Facebook
26.11.2016, 17:14

SHCHAVLINSKYI у Рівному презентував американський альбом

25 листопада у рівненському Текстильнику відбувся атмосферний концерт гурту SHCHAVLINSKYI.
«SHCHAVLINSKYI» – українськомовний музичний проект, створений у 2015 році. Історія проекту почалась із творчих пошуків музиканта Євгенія Щавлінського, (фронтмена, та автора пісень). Свій перший альбом «The First» хлопці презентували ще на весні, а у Рівному відбувся заключний концерт The First Tour.



Альбом «The First» - це результат пережитих емоцій, пошуків та прагнень однієї особистості. Від початку до завершення, від першої ноти до останньої в цих піснях правда, яка дала сенс життя автору. Всі пісні альбому були написані молодим українським музикантом Євгенієм Щавлінським під час перебування у США.
Гамірні вулиці Нью-Йорку, самотні простори штату Вайомінг, безкрайній океан – надихали, змінювали світогляд, та показували велич Творця. Кожна пісня, що з'явилася на світ - це маленьке життя. Альбом "The First" - це шлях, який не легко було пройти.

До слова, лідеру гурту Євгенію Щавлінському не дуже сподобався місце виступу, а саме мала зала Текстильника. Музикант запропонував рівнянам скинутися та побудувати хороший концертний зал.





На правах реклами