Ми у Facebook
28.11.2016, 16:10

У Рівному «Кардинал» та «Енергія» на двох набили тринадцять голів [Фото+Відео]

МФК «Кардинал-Рівне» поступився у черговому домашньому поєдинку Екстраліги. Не дивлячись на п’ять м’ячів, які провели господарі у ворота суперників, «енергетики» зі Львова забили ще більше. Підсумковий рахунок - 5:8 на користь «Енергії».
МФК «Кардинал-Рівне» - СК «Енергія» - 5:8 (1:2)

26 листопада 2016 року, Рівне, ДЮСШ-4

Чемпіонат Екстра-ліги, 10 тур

Арбітри: Геннадій Гора (Київ), Андрій Швець (Харків) та Володимир Дзюра (Рівне).

МФК «Кардинал-Рівне»: Дурбан (Свинарчук, 23) – Новак, Кручок, Піддубний, Басіч – Концеба, Мануйленко, Лазикін, Фаренюк – Філь, Ситник, Дармовіс, Петрик.

Головний тренер: Сергій Піддубний.

«Енергія»: Пітуля – Мих.Грицина, Мик.Грицина, Легедзевич, Багряк – Радевич, Кузь, Федюк, Кордоба – Стефанків, Гасюк. Запасний: Войтович.

Головний тренер: Валерій Легчанов.

Голи: Басіч (18), Мануйленко (25), Фаренюк (40), Новак (40), Легедзевич (40, автогол) – Кордоба (12, 23), Мих.Грицина (17, 22), Легедзевич (26), Кузь (36, 37), Пітуля (40).

Попередження: Дармовіс (26), Піддубний (26), Фаренюк (27) - Федюк (15), Легедзевич (39).

Вилучення: Басіч (22).


Як повідомляє прес-служба МФК «Кардинал-Рівне», у матчі 10 туру рівнян проти львівської «Енергії» команди видали найрезультативніший в історії очних протистоянь поєдинок.

Господарі розпочали принциповий матч проти львівської «Енергії» доволі агресивно. Олександр Басіч перехопив м’яч у центрі майданчика і завдав хорошого удару – просто в руки Андрію Пітулі. Згодом супер-шанс втратив Артем Фаренюк. Він опинився віч-на-віч із воротарем суперника, мав вдосталь часу, аби обробити м’яч і прийняти оптимальне рішення. Втім, погарячкував і змарнував нагоду.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

Загалом, перша половина тайму пройшла під диктовку «Кардинала». У цей час дуже впевнено діяв на лінії воріт кіпер львів’ян Андрій Пітуля, знову і знову виручаючи команду після ударів Сергія Піддубного, Павла Концеби та Артема Фаренюка.

Гості запам’яталися пострілом здалеку Тараса Кузя та серією небезпечних ударів Олега Легедзевича.

Втім, саме «Енергія» відкрила рахунок у зустрічі. Роман Кордоба розігнав контратаку і віддав наліво на Федюка. Удар останнього прийшовся у стійку воріт Миколи Дурбана. А першим на добиванні був Кордоба – 0:1.

Після пропущеного голу Сергій Піддубний вирішив внести зміни в гру команди. На майданчику з’явилися Павло Дармовіс та Дмитро Ситник (для якого цей матч став першим за МФК «Кардинал-Рівне» після майже річної паузи). Проте, зміни рівнянам не допомогли. Гості вкотре впіймали «зелено-жовтих» на контратаці, яку завершив Михайло Грицина – 0:2.

До честі рівнян, вони не склали зброю і ще до перерви Олександр Басіч один гол відіграв – 1:2. Асистом у цьому епізоді відмітився Сергій Філь.

Другий тайм розпочався для господарів вкрай невдало. Олександр Басіч програв боротьбу за м’яч на власній половині майданчика Олегу Легедзевичу і притримав того за футболку. Хоча стався епізод дуже далеко від воріт «Енергії» і страхувати капітана МФК «Кардинал-Рівне» паралельним курсом поспішав Сергій Піддубний – арбітр Геннадій Гора трактував порушення як таке, що тягне на пряме вилучення.

У меншості господарі протрималися не більше тридцяти секунд. Михайло Грицина класно пробив метрів із п’ятнадцяти – 1:3. А згодом Роман Кордоба технічно пробив з-під ноги Максима Мануйленка. І це – 1:4.

Зажевріла надія на порятунок у рівненських вболівальників після голу Максима Мануйленка. Втім, ці сподівання доволі швидко розвіялися. Перевагу гостей у три м’ячі відновив Олег Легензевич.

Наприкінці поєдинку Сергій Піддубний змінив воротаря (на той момент вже Юрія Свинарчука) на ще одного польового гравця – Богдана Новака. Але дві швидкі «обрізки» призвели до ще двох голів у ворота рівнян.

На останній хвилині господарі забили одразу три голи у ворота «Енергії». Львів’яни, натомість, потішилися голом Андрія Пітулі, який засмутив колишніх одноклубників. У підсумку – 5:8 на користь «енергетиків».













ПЕРЕГЛЯНУТИ БІЛЬШЕ ФОТО







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ