Ми у Facebook
29.11.2016, 18:04

"Підсумки року-2016": оберіть людей та події року в Рівному!

За багаторічною традицією редакція "ОГО", підсумовуючи події та враження 2016 року у Рівному, обирає події, людей, підприємства, товари, послуги, торгові марки, які найбільше запам'ятались нам у році, що минає.
Хто у Рівному заслуговує стати "Людиною року"-2016? Які події стали "Подіями року"? Хто найбільше запам'ятався, вразив, здивував, гучно заявив про себе - і не словами, а реальними справами на користь громади Рівного? Пропонуйте нам людей і події, варті відзначення в традиційному редакційному підсумковому річному проекті "ОГО" - і ми врахуємо ваші думки та побажання, працюючи над "Підсумками року-2016"!

Пропонувати власне бачення людей, подій, підприємств, організацій, установ, товарів, послуг, торгових марок року можна у коментарях до цього матеріалу або ж на редакційну електронну адресу: info@ogo.ua

Також будемо раді спілкуванню з вами на сторінці OGO.ua у Facebook!

Підсумки проекту - у спеціальному номері "ОГО", який побачить світ 21 грудня. А наступного дня ми презентуємо "Підсумки року-2016" у Рівному за версією "ОГО" на спеціальній вечірці для лауреатів нашого проекту.

А поки що пропонуємо вам ознайомитись із "Підсумками року-2015" у Рівному за версією "ОГО"! Якими ж вони будуть у 2016 році - залежить і від вас, від вашої активності, від ваших думок та пропозицій! Пишіть нам - будемо підводити "Підсумки року-2016" у Рівному разом!





На правах реклами