Ми у Facebook
30.11.2016, 10:00

Душевні розмови з «Морквяна Мар’яна»

Хто така «Морквяна Мар’яна»? Як вона виглядає? Який має характер? Чого від неї чекати?
Ці та ще багато інших запитань можна було би поставити за чашкою кави. Тому уявимо собі,що так і є: ми сидимо в затишній атмосфері, фоново грає легка приємна музика, в повітрі завис апетитний запах свіжих булочок з шоколадом та апельсиновою цедрою, а навпроти – молода вродлива дівчина.

Так природньо сталось,що в «Морквяна Мар’яна» вималювався саме такий образ. В першу чергу,звісно, завдячуючи шеф-кондитеру Мар’яні, в честь якої безпосередньо і названо кондитерську. Але це не єдиний фактор,який повпливав. Є багато інших рис та характеристик,які підштовхують саме до такого бачення.

Отож, розпочнемо.

«Морквяна Мар’яна» молода: кондитерська працює всього 2 роки, а своє нинішнє ім’я отримала взагалі менше року тому.



«Морквяна Мар’яна» амбіційна: весь колектив кондитерської безупинно шукає новинки,прагне розвитку та вдосконалення, мріє щоразу приємно дивувати покупців і небаченими досі солодкими шедеврами, і якісним обслуговуванням.
«Морквяна Мар’яна» принципова: є речі,ставлення до яких непохитне за будь-яких умов. Це якість випічки. Всі солодощі створюються на основі добірних продуктів, з душею і щирим бажанням приносити радість.



«Морквяна Мар’яна» любить дітей: весь асортимент кондитерської дружній до малечі, адже свіжий,натуральний і красивий. Також ми проводили майстер-класи для діток і в майбутньому плануємо ще не один сюрприз для наших наймолодших шанувальників.



«Морквяна Мар’яна» вміє святкувати: найбільша радість для нас – це робити ваші святкові події ще незабутнішими! Ми справді пишаємося тим, що стаємо частинкою ваших найчудовіших моментів: весілля, день народження найріднішої матусі або перший рік життя дитини-все це прекрасні миті справжнього щастя. І ми частково розділяємо їх з вами!Хіба може бути щось краще?



«Морквяна Мар’яна» уважна: ми прислухаємось до ваших побажань і намагаємось максимально їм відповідати, а тому багато експериментуємо і з випічкою, і з декором. Найближчим часом чекайте на цілий ряд новинок!



«Морквяна Мар’яна» «легка на підйом»: ми завжди з радістю приймаємо участь у цікавих заходах та акціях, підтримуємо ініціативну молодь,а також розвиток нашого улюбленого міста Рівне та створення його іміджу на всеукраїнському рівні.

«Морквяна Мар’яна», або Місце, де живе натхнення

«Морквяна Мар’яна» щаслива: кожного разу, коли ми чуємо ваші гарні відгуки, отримуємо фото зі святкувань або зустрічаємо ваших друзів,які «прийшли до нас вперше,але їм дуже-дуже порадили», повірте,ми наче отримуємо свій маленький «Оскар».



«Морквяна Мар’яна» гостинна: ми завжди раді вас зустрічати, з вами чаювати-кавувати, спілкуватися по телефону і переписуватись в соцмережах☺

Ще багато можна розповідати про «Морквяну Мар’яну», але як кажуть в народі «краще один раз побачити(в нашому випадку ще й посмакувати), ніж 100 разів почути». Тому до зустрічі! І раді познайомитись!;)





На правах реклами