Ми у Facebook
02.12.2016, 12:30

Рівняни обурюються, що літнього чоловіка відмовилася забирати "швидка" (+ФОТО)

Цього старого пана знає, напевне, половина мешканців Рівного.
Цього незрячого рівнянина у літах часто можна побачити у центрі міста у супроводі літньої супутниці, яка підтримує його за руку. І ось нещодавно із ним сталася біда — здоров’я різко погіршало. Про це у мережі Фейсбук написав рівнянин Тарас Дятлик (Taras N. Dyatlik).

Фото зі сторінки Taras N. Dyatlik<br />
у ФБ.
Фото зі сторінки Taras N. Dyatlik
у ФБ.


У повідомленні йдеться, що нещодавно старенькому дуже стало зле. Оточуючі запідозрили, що у нього стався інсульт. Негайно викликали швидку. За словами Тараса Дятлика, приїхала третя бригада швидкої допомоги, яка відмовилася госпіталізовувати чоловіка. Довелося викликати повторно бригаду швидкої допомоги, яка й запідозрила, що у хворого інсульт, й відвезла його до міської лікарні Рівного.

"Наступного разу викликайте не "швидку", а священика", - рецепт від рівненських медиків

Чому так сталося, пояснив Валерій Корнійчук — головний лікар рівненської станції швидкої допомоги:

- Я приблизно знаю цю ситуацію. Третя бригада могла діагностувати високий тиск, але цей стан не потребував госпіталізації. Коли ж через деякий час приїхала інша бригада швидкої допомоги, стан хворого міг погіршитися й лікарі запідозрили у нього інсульт.

Рівнян просять терміново здати кров для хворих діток

Фото зі сторінки Taras N. Dyatlik у ФБ.
Фото зі сторінки Taras N. Dyatlik у ФБ.


Зараз, як ідеться у повідомленні Тараса Дятлика, літній чоловік знаходиться у судинній неврології міської лікарні, що на вулиці Миколи Карнаухова. Лікарі діагностували у нього інсульт. Чоловік погано говорить, у нього пригнічений настрій. Він потребує не лише лікування, але й моральної підтримки, адже старенький боїться втратити мову, для нього — незрячого - це стане справжньою катастрофою.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами