Ми у Facebook
04.12.2016, 09:00

Куди піти у Рівному в неділю, 4 грудня [Програма заходів]

Рівнян запрошують на головні культурно-мистецькі та розважальні заходи міста.
У неділю, 4 грудня, в Рівненському міському палаці культури відбудеться фінал Другого чемпіонату України з гумору Рівненської «Ліги Сміху».






У Рівному біля ТЦ "Злата Плаза" відкрили "Різдвяну казку" - це і різдвяний ярмарок, і резиденція Святого Миколая, безліч атракціонів, а у вихідні організатори обіцяють цікаву програму на сцені.






Прем'єра фільму "Шпигуни-союзники"

1942 рік. Під час небезпечної місії в Північній Африці розвідник Макс зустрічає учасницю опору Маріанну. Їх почуттям судилося зазнати тисячі випробувань, головним з яких стане випробування правдою...




Розклад сеансів у "Кінопалац Україна": 11:40, 16:35, 19:00, 21:20




Прем'єра мультфільму "Бременські розбишаки"

Серед висохлих річок і випалених лісів розкинулось Королівство, де не співають птахи, де не доются корови, а люди живуть в постійному страху і злиднях. А все тому, що 18 років тому в результаті перевороту до влади прийшли хитрі і жадібні Міністри. Непокора новим законам жорстоко карається, і ніхто не наважується перечити Королівській охорони. Ніхто, крім благородного розбійника Трубін Гуда, який грабує Міністрів і роздає награбоване бідним. А допомагають йому в цьому його вірні друзі: кіт Зигмунд, пес Баскервіль, півень Петруччо і ослиця Гретхен. У той час як жителі Королівства складають про нього легенди, а Міністри готові віддати за його голову будь-яку нагороду, сам Трубін Гуд мріє лише про те, щоб повернути Королівство до колишнього процвітання.




Розклад сеансів у "Кінопалац Україна": 11:50, 15:30, 16:55







Прем'єра фільму "Інший світ: Кровна помста"


Століттями у царстві мороку триває протистояння між вампірами і перевертнями, невидиме людському оку. Зрада і ненависть панують в обох таборах супротивників. Відважна вампірка Селіна (Кейт Бекінсейл), яка роками вистежувала і нищила перевертнів, має покласти край вічній війні і вберегти свій рід від зникнення.



Розклад сеансів у "Кінопалац Україна": 13:30, 18:25, 20:10, 21:55



КЗ «Рівненський міський палац культури»


3-4 грудня - відкриття змагань з рукопашного бою до Міжнародного Дня людей з інвалідністю та 25-ї річниці Збройних Сил України за участі команд з м. Рівного, смт.Рокитного, м.Дубровиці, м.Зарічного у школі козацьких єдиноборств «Роксоланія». Зал №9. Поч. о 10:00 год.





До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом:


4 грудня - інформаційний мінімум для школярів «СНІД - знак біди». Бібліотека - філія №4; вул. Олексинська, 12-в. Поч. о 15:00 год.


У бібліотеках діють книжкові виставки
(згідно графіку роботи бібліотек):


- виставка «Добро спішіть творити, люди!» (до Міжнародного дня людей з інвалідністю). Бібліотека - філія №2, дорослий абонемент; вул. Залізнична, 6.
до Дня боротьби зі СНІДом:

- виставка - застереження «СНІД: людство під знаком біди». Центральна міська бібліотека ім. В. Короленка, абонемент; вул. Київська, 44);
- виставка- застереження «СНІД! Не залишаймося байдужими». Бібліотека - філія № 2, читальний зал; вул. Залізнична, 6);
книжкова поличка «Разом проти СНІДу». Бібліотека - філія №6; вул. Чорновола, 101-е).


Рівненська міська бібліотека мкр. Ювілейний

1 - 8 грудня - книжково-ілюстративна виставка «Бійцям, що мир несуть в наш край» (06.12. - День Збройних сил України). Абонемент. Поч. 10:00 - 18:00 год.





На правах реклами