Ми у Facebook
05.12.2016, 08:33

Що рівняни думають про люстрацію Діда Мороза

У соціальних мережах активно обговорюють процес декомунізації, за їх словами - наступний етап цього процесу - "люстрація" Діда Мороза.
Нещодавно у мережі Вконтакіт з’явилася дуже цікава, але сумнівна ініціатива, висловлена рівнянином: а давайте декомунізуємо Діда Мороза, його заборонимо, і введемо Святого Миколая.


Церква називала Діда Мороза демоном


Така ідея викликала бурхливе обговорення у соціальних мережах. Так, одні кажуть, що давно вже пояснюють дітям, що до них приходить Святий Миколай. Інші ж наголошують, що насправді зміни в країні повинні відбуватися точно не через люстрацію Діда Мороза.

У Рівному Дід Мороз вітатиме дітей ... по скайпу

Юра Лісовий
Тобто мільйони дітей були обмануті! І як їм тепер пояснити що отой дід що приходив минулого року виявився ЗАБОРОНЕНИМ комунякою, хоч і приніс тобі подарунок, і на тобі ДРУГИЙ РАЗ НА РІК Миколая! Краще б за ті рекламні гроші купили обладнання в лікарню!

Микола С.
І чому тільки діда на пенсію відправили, давайте ще ОЛІВ’Є заборонимо, і перейменуємо новий рік (він же комуністичний) в Сильвестра (нікому невідомого) а саме так називається цей день на заході!

Юрий Ткачук
Хороша iдея!пiдтримую!змiни в краiнi iдуть але дуже повiльно!(тому закликаю народ вимагати змiн, а не чекати на них.

Joanna Momotok
Не в тому напрямку йдуть ті зміни!!!!
Що інших совкових проблем в країні немає чи що??

Макс Локтаев
Дід Мороз вигаданий персонаж??😔
Я вже лист написав.
Як так? Може це помилка???😥😥😥😥😥

Павел Семещук
оце то я розумію зміни!!
майдан не дарма відбувся, не дарма загинуло тисячі людей і гинуть до сьогодні на гібридній війні!! а ви кажете - погана влада, поганий президент.. можуть же як захочуть!

Костянтин Власов
Я тільки за Святого Миколая Угодника, Чудотворця))) Ніякого в нас Деда Мароза і небуло і близько, все що придумали, то радянська влада.

Katirinka Gerasimovich
Ідіоти!! Хай краще від совка позбавлять наприклад лікарні, бо де-де, а от дивлячись на палати лікарняні як ніколи себе відчуваєш ніби в совок повернувся.

Вікуля Марчук
Вже ригати хочеться від цього псевдо патриотизму...

Ірина Кіно
У мене дитя вже кілька років отримує подарунки тільки від св. Миколая. Ми з нею домовилися що Дід Мороз це св. Миколай тільки по російськи. І малеча зприйняла цей факт абсолютно спокійно. Тепер ще й дорослих виправляє якщо хтось по привичці переплутає))))





На правах реклами