Ми у Facebook
07.12.2016, 12:31

Першим зимовим придбанням «Вереса» став екс-гравець «Динамо» з Луганщини

21-річний захисник В’ячеслав Лухтанов став першим поповнення НК ФК «Верес» (Рівне) у нинішнє міжсезоння. Цей футболіст - уродженець Луганської області, який виховувався у школі київського «Динамо».
Саме у столичному «Динамо-2» розпочав свій шлях у дорослому футболі новачок «Вереса», провівши за киян у Першій лізі 38 поєдинків. У 2015-му році Лухтанов виступав у Прем’єр-Лізі за ужгородську «Говерлу» - 17 ігор.

Нинішній сезон В’ячеслав Лухтанов починав у харківському «Геліосі», за який шість разів вийшов на поле. Крім цього в активі В’ячеслава Лухтанова 30 матчів за збірні України U-16, U-17 та U-18.

Раніше Народний Клуб «Верес» офіційно припинив співпрацю з трьома своїми футболістами. За спільною згодою сторін табір рівнян покинули захисник Анатолій Бурлін та півзахисники Дмитро Олійник і Андрій Ралюченко.

Андрій Ралюченко у нинішньому сезоні зіграв за команду НК «Верес» у шести матчах, провівши на полі загалом 71 хвилину та заробивши дві жовті картки. Дмитро Олійник та Анатолій Бурлін на поле у червоно-чорній футболці не виходили.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Фани «Вереса» поскаржилися ФФУ на ФК «Тернопіль» за звинувачення у нечесній грі

Хахльов пообіцяв кадрове підсилення «Вереса» вже взимку

Тим часом, вболівальники Народного Клубу «Верес» достойно оцінили гру капітана, визнавши його найкращим гравцем команди за підсумком першої частини сезону. Двадцять два зіграних матчі, п`ять забитих м`ячів, впевнені дії в обороні, характер лідера та незламна воля до перемоги. Усе це - про Сергія Борзенка.

За Сергія Борзенка в опитуванні на офіційному сайті клубу (veres.club) свої голоси віддали 277 вболівальників (32,28% респондентів).

Друге місце у рейтингу із невеликим відривом посів кращий бомбардир НК «Верес» (15 м`ячів у 21 матчі) та чемпіонату Першої ліги (14 м`ячів) - Руслан Степанюк. Його у голосуванні підтримали 260 вболівальників (30,3% респондентів).

Третім став Михайло Сергійчук - 84 голоси (9,79% респондентів). Четвертим - Борис Орловський (81 голос), а замкнув п`ятірку кращих у першій частині сезону Богдан Когут (24 голоси).

Загалом участь у голосуванні взяли 858 вболівальників.





На правах реклами