Ми у Facebook
29.11.2016, 19:00

Хахльов пообіцяв кадрове підсилення «Вереса» вже взимку

Президент НК ФК «Верес» Олексій Хахльов залишився задоволений виступом рівненського клубу в осінній частині Чемпіонату України серед команд Першої ліги. Проте, він також пообіцяв і кадрові зміни, які повинні ще більш позитивно вплинути на показники колективу у весняній частині змагань.
Про футбольні плани на найближче майбутнє пан Хахльов розповів на свої сторінці у соцмережі:

«Про НК "Верес" Рівне.

Наразі закінчена перша частина Чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги. Наша команда посідає друге місце в турнірній таблиці. Плануємо підсилення в період зимового трансферного вікна. Однак впевнений, що кістяк колективу буде збережено! Хочу ще раз подякувати всім нашим гравцям за видовищний, результативний та самовідданий футбол!

Окремо хочу подякувати нашому стратегічному партнеру - ПАТ "Львівський холодокомбінат" ТМ "ЛІМО" за те, що є справжніми, не на словах а на ділі, патріотами; за те, що є благородними за світоглядом меценатами; за те, що повірили та підтримали реальними інвестиціями відродження футболу на Рівненщині; за те, що разом показуємо всій країні приклад успішної співпраці бізнесу, влади та громади в першому в Україні НАРОДНОМУ КЛУБІ!

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» завершив рік перемогою

Головний тренер «Вереса» несподівано пішов у відставку

Ми будуємо не нові "схеми і тєми", а реальну альтернативу у вигляді прямих зв'язків та взаємозалежностей між тими, хто в економічній теорії мав би конкурувати, а в нашій реальності вдало взаємодіє. Тому незмінні є принципи: ДОВІРА - ДІЯ - РЕЗУЛЬТАТ!

Ми працюємо, розвиваємося і відповідно ... помиляємося. Але через дискусії, критику та постійний режим відкритості налаштовані на оптимізацію. Власне тому і зараз звертаюся до всіх конструктивно небайдужих до НК "Верес" Рівне. Всі запитання, пропозиції та зауваження по роботі НК "Верес" Рівне" прошу надсилати
http://veres.club/nk/kontakti_akreditatsiya

Або на мою е-пошту mandat11@ukr.net.

Відповіді та спілкування планую на найближчому засіданні Наглядової ради НК "Верес" Рівне (дата, час та місце буде оголошено додатково).

З повагою, президент НК "Верес" Рівне, Олексій Хахльов».





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ