Порівняйте: сучасний рівненський дуобус та "гармошки" минулого століття
ДИВІТЬСЯ ДЕТАЛЬНІШЕ РЕПОРТАЖ ПРО ПЕРШУ ПОДОРОЖ ДУОБУСОМ
Однією із асоціацій, яка виникає - це мандрівка у тролейбусах-гармошках, які були популярні раніше, адже дуобус теж має два відділення. На це ж увагу редакції ОГО звернув і постійний читач Олег, якому теж сьогодні вдалося проїхатися чудо-транспортом. Як зазначив чоловік, із поїздкою на стареньких тролейбусах особливо не порівняєш - їхати дуобусом набагато комфортніше.
РОЗКЛАД РУХУ РІВНЕНСЬКОГО ДУОБУСА
А й справді, тільки порівняйте як змінилися рівненські тролейбуси:


Як зберегти свіжість хліба надовго

Свіжоспечений хліб із рум’яною скоринкою та ніжною, м’якою м’якушкою — справжня гастрономічна розкіш. Білий, житній чи зерновий — кожен має своїх поціновувачів. Та скільки разів ми стикалися з розчаруванням, коли вже наступного дня хліб ставав твердим і сухим?
переглядів: 439
П’ять простих налаштувань, які допоможуть смартфону працювати довше

Ми живемо в епоху, коли смартфон — не просто засіб зв’язку, а особистий помічник, навігатор, розважальний центр і навіть кишеньковий офіс.
переглядів: 435
Як розписати писанку: інструменти, техніка, орнамент

Розпис писанки — це не просто творчий процес. Це глибоке занурення у власне "я", спосіб осмислення світу і форма збереження культурної спадщини. Писанка — це не лише великодній символ, а живий код української нації, в якому переплітаються естетика, духовність і історична пам’ять.
переглядів: 425
Компенсація для роботодавців: як отримати підтримку за працевлаштування молоді

Роботодавці в Україні мають можливість отримати фінансову компенсацію за працевлаштування молодих фахівців. Про це повідомляє Державна служба зайнятості. Ініціатива спрямована на підтримку бізнесу та створення додаткових можливостей для молоді, яка лише починає свій професійний шлях.
переглядів: 466
Як перевірити масло вдома: кілька простих рецептів

Вершкове масло — постійний гість на кухні багатьох українських родин. Його цінують не лише за універсальність у приготуванні страв, а й за поживні властивості.
переглядів: 347