Ми у Facebook
10.12.2016, 13:00

Екстра-ліга. 11 тур. ХІТ - МФК «Кардинал-Рівне» [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

У суботу, 10 грудня, МФК «Кардинал-Рівне» проведе матч одинадцятого туру Екстра-ліги. Рівняни у Києві зустрінуться з місцевим клубом ХІТ. Столичні футзалісти наразі впевнено очолюють турнірну таблицю, натомість представники Рівного – на передостанньому місці.
Як повідомляє прес-служба МФК «Кардинал-Рівне», кияни у нинішньому сезоні проводять неймовірну серію успішних матчів. Вона складає вже десять перемог поспіль. Представники столиці дуже близькі до дострокової перемоги у регулярному чемпіонаті.

Натомість, команда Сергія Піддубного у нинішньому чемпіонаті не знає смаку перемог упродовж вже семи поєдинків поспіль. Крім того, МФК «Кардинал-Рівне» дотепер жодного разу не обігрував «ХІТ».

У першому колі чемпіонату Екстра-ліги МФК «Кардинал-Рівне» вдома поступився команді Олега Лук’яненка із рахунком – 0:3. У минулому сезоні суперники зустрічалися у півфіналі розіграшу Кубку України. Тоді рівняни програли – 1:4. Той єдиний поки гол у ворота «ХІТа» забив Олександр Басич, який у Києві найближчої суботи не зіграє через дискваліфікацію.

Анонс матчу від futsal.com.ua: «Протягом десяти турів ніхто так і не зміг відібрати очки у столичного «ХІТа», який продовжує лідирувати в Екстра-лізі. «Кардинал-Рівне» у першому колі теж не зміг це зробити, хоча грав дуже пристойно. Але то було тоді, коли підопічні Сергія Піддубного грали вдома. Чи зможуть рівняни так само пристойно зіграти на виїзді? Ось у чому питання. Тому, питання про те, чи зможе «Кардинал-Рівне» відібрати очки у підопічних Олега Лук’яненка, буде, скоріше за все, другорядним. Але все-таки він якоюсь мірою буде актуальним, якщо «кардинали» зможуть нав’язати боротьбу чинному лідеру чемпіонату. Подивимось, як команда з Рівного буде це робити».

«ХІТ» – МФК «Кардинал-Рівне»

Чемпіонат Екстра-ліги, 11 тур

10 грудня 2016 року, Київ, 14-00

Арбітри: Микола Подраний (Житомир), Євген Гордієнко (Одеса).



МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

Нагадаємо, що МФК «Кардинал-Рівне» поступився в останньому домашньому поєдинку Екстраліги. Не дивлячись на п’ять м’ячів, які провели господарі у ворота суперників, «енергетики» зі Львова забили ще більше. Підсумковий рахунок - 5:8 на користь «Енергії».

Пізніше прес-служба Асоціації футзалу України підбила підсумки голосування за найкращий гол 10 туру в Екстра-лізі. Найкращим визнано гол Максима Мануйленка з МФК «Кардинала-Рівне» у ворота чемпіона України, львівської "Енергії». В голосуванні взяв участь 291 опитуваний. 121 з них або 42% проголосували за переможця.

Найкращий гол 10 туру Екстра-ліги від Максима Мануйленка:








На правах реклами