Ми у Facebook
14.12.2016, 11:30

Подробиці нападу на Рівненщині: інформація від правоохоронців (+ФОТО, ВІДЕО)

Як повідомляло ОГО, з’явилася інформація про напад на село на Здолбунівщині. Стала відома нова інформація від правоохоронців.
Поліцейські, які виїхали негайно на місце події, встановили, що 36-річний мешканець Нетішина, приватний підприємець, разом з дружиною їхав автомобілем «FORD» у Рівне вчора, 13 грудня, близько 19.00. Поблизу села Гільча-1, що на Здолбунівщині, вони зупинилися, аби замінити колесо. В цей час до них під’їхала «ВАЗівка» та перегородила дорогу. Із салону вийшли четверо невідомих чоловіків у масках. Один із нападників відразу почав стріляти по автомобілю «FORD», інший — побив чоловіка та забрав сумку з грошима.




У Рівному затримали чоловіків, які здійснили серію крадіжок (+ФОТО, ВІДЕО)

Злочинці потрапили у поле зору працівників територіального сервісного центру МВС, які поверталися із Острога до Рівного після виконання доручення службовим автомобілем «Volkswagen Passat». 43-річний начальник територіального сервісного центру МВС, який керував авто, зупинився. Нападники, помітивши поліцейську автівку, почали тікати «ВАЗівкою» в напрямку селища Мізоч. Працівники сервісного центру МВС почали переслідувати зловмисників. Доїхавши до села Озерко, що у Здолбунівському районі, невідомі зупинилися та кинули в лобове скло службового автомобіля вибухонебезпечний пристрій. Після вибуху водій авто сервісного центру МВС вийшов і на додачу отримав дві кулі в спину та шию. Зловмисники кинули свій автомобіль та втекли у невідомому напрямку.




На Рівненщині смертельна ДТП: під колесами авто киянина загинула жінка (+ФОТО)


Начальника територіального сервісного центру МВС госпіталізували в Рівненську обласну лікарню з тілесними ушкодженнями - множинними ранами внаслідок вибухової травми, травм голови, попереку. Двоє інших чоловіків, які перебували у автомобілі, не постраждали. 36-річний приватний підприємець з Нетішина отримав закриту черепно-мозкову травму, забійну рану голови, струс головного мозку і після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовився.



- За фактом розбою розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України, — зазначив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Олександр Панасюк. — За тривогою піднятий увесь особовий склад Здолбунівського та Острозького відділів, групи реагування патрульної поліції, залучені всі сили та засоби для затримання нападників. Розшукові заходи тривають.



Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами