Ми у Facebook
15.12.2016, 13:00

Для домашніх ігор у Прем’єр-лізі «Вересу» будуватимуть «економ-стадіон» [+Фото]

Олексій Хахльов, президент НК ФК «Верес», пояснив, як клуб, у випадку потраплянні у головний дивізіон України, зможе приймати матчі Прем’єр-ліги у Рівному. Вихід вбачається в оперативному будівництві своєрідного «економ-стадіону» - поля з натуральним газоном та мінімумом інфраструктурних елементів.
Про деталі підготовки до нового сезону пан Хахльов написав на своїй сторінці у соцмережі:

«Ми подали заявку на атестацію як клуб Прем'єр-ліги. Надзвичайно велика та кропітка робота повинна бути пророблена всіма відповідальними особами. Завдання архіскладне, але розуміємо, що маємо використати шанс та здійснити історичну мрію всіх вболівальників Рівненщини!

Серед критеріїв для успішного проходження атестації є відповідність інфраструктури клубу. Зараз чітко розуміємо, що це буде найскладніша та найвідповідальніша ланка роботи. Для цього ми і залучили в нашу команду Ігоря Дедишина - людину з практичним управлінським досвідом в вирішенні таких питань. Наразі розроблений алгоритм вирішення даного питання. В рамках нього планується оперативне будівництво поряд з існуючим стадіоном "Авангард" футбольного поля з натуральним газоном та мінімального набору інфраструктурних елементів. Орієнтовно на можливість прийняти 4-5 тисяч вболівальників для тимчасового проведення матчів в Прем'єр-лізі. Одночасно буде проводитися реконструкція існуючої чаші стадіону. Проект на стадії завершення. Певна затримка виникла після внесення змін через враховане звернення Федерації легкої атлетики Рівненщини по збільшенню кількості бігових доріжок з 6 до 8.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» завершив рік перемогою

Головний тренер «Вереса» несподівано пішов у відставку

Хочу проінформувати також про наступне. Завершена робота по підписанню Договору на будівництво стадіону з штучним покриттям по програмі Хет-трик для розвитку дитячо-юнацького футболу. Однак наявність такої спортивної споруди не вирішить питання проведення матчів НК "Верес" Рівне в Прем'єр-лізі, так як згідно Регламенту проведення змагань заборонено проводити матчі на синтетичному газоні.

Маємо повну підтримку з боку міської влади Рівного та безпосередньо мера міста Володимира Хомка. Спільно працюємо над вирішенням всіх інфраструктурних питань.
Сподіваюся спортивні результати команди, а також відповідність всіх інших атестаційних критеріїв дасть можливість всім нам побачити в Рівному матчі найвищого футбольного дивізіону!

Хочу ще раз особливо подякувати нашому партнеру ПАТ "Львівський холодокомбінат" за надійну та стабільну фінансову підтримку НК "Верес" Рівне в Першій лізі. А також проінформувати, що зараз спільно проробляємо шляхи та джерела формування бюджету для участі нашої команди в Прем'єр-лізі.

Разом - ми сила!!!»

Нагадаємо, кілька днів тому Олексій Хахльов, президент НК ФК «Верес» та голова Рівненської обласної федерації футболу (РОФФ), отримав медаль «За заслуги». Відзнаку від Федерації футболу України (ФФУ) йому вручив у Києві особисто голова цієї громадської організації Андрій Павелко.












На правах реклами