Ми у Facebook
17.12.2016, 12:00

Екстра-ліга. 12 тур. МФК «Кардинал-Рівне» - «ЛТК-Інбев-НПУ» [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

У суботу, 17 грудня, МФК «Кардинал-Рівне» зіграє поєдинок дванадцятого туру Екстра-ліги. Рівняни на рідному майданчику прийматимуть «ЛТК-Інбев-НПУ». Саме у матчі проти цього суперника підопічні Сергія Піддубного мають чудові шанси перервати свою безпереможну серію.
За інформацією прес-служби МФК «Кардинал-Рівне», як на останній бій налаштовуються рівняни на найближчу гру проти «ЛТК-Інбев-НПУ». Команда Сергія Піддубного не знає смаку перемог упродовж вже восьми матчів поспіль. А вперше і поки востаннє у нинішньому чемпіонаті «Кардинал-Рівне» вигравав саме у матчі проти «об’єднаної команди». На початку жовтня рівняни на виїзді здолали «ЛТК-Інбев-НПУ» - 7:2. Хет-трик у тому поєдинку оформив Артем Фаренюк.

Домашня перемога над «ЛТК-Інбев-НПУ» може стати для рівнян саме тим психологічним поштовхом, якого зараз так не вистачає команді, аби відчути впевненість у власних силах. Крім того, у разі успішного підсумку протистояння – МФК «Кардинал-Рівне» гарантовано повернеться до зони плей-офф у турнірній таблиці Екстра-ліги, обійшовши якраз свого найближчого суперника.

З об’єднаною командою під назвою «ЛТК-Інбев-НПУ» МФК «Кардинал-Рівне» дотепер зустрічався тричі. У минулому сезоні рівняни двічі поступилися супернику – 2:3 (вдома) та – 3:4 (на виїзді). У нинішньому чемпіонаті, як ми вже згадували вище, «зелено-жовті» святкували переконливу перемогу – 7:2.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

Значно багатша історія протистоянь МФК «Кардинал-Рівне» із луганським «ЛТК». В чемпіонаті Екстра-ліги команди разом відіграли 8 сезонів, зустрівшись на майданчику у 22-х матчах. І МФК «Кардинал-Рівне», і «ЛТК» - здобули по 10 перемог. Ще 2 гри завершилися унічию. А за кількістю забитих м’ячів – трохи попереду залишився луганський клуб – 71:72.

Найбільшу у своїй історії домашню перемогу над «ЛТК» рівняни здобули у березні 2011-го року – з рахунком – 6:1.

Повертаючись до сьогодення, можна відмітити, що обидві команди у минулому турі програли з однаковим рахунком – 2:5. МФК «Кардинал-Рівне» поступився»ХІТу». А «ЛТК-Інбев-НПУ» - програв «Продексіму».

МФК «Кардинал-Рівне» - «ЛТК-Інбев-НПУ»

Чемпіонат Екстра-ліги, 12 тур

17 грудня 2016 року, Рівне, 13:00

Арбітри: Олег Іванов (Дніпро), Олександр Білащенко (Чернігів).







На правах реклами