Ми у Facebook
19.12.2016, 16:30

“Надзвичайно приємно, коли кажуть щире та цінне “Дякую!”

Цього тижня вийде новий випуск рівненського глянцевого журналу "ВІТАЄМО!". На обкладинці видання - депутат Рівненської міської ради, меценат, організатор спортивних змагань - Олександр Нестерук.
Журнал “ВІТАЄМО!” побачив світ чотири роки тому. За цей час видання абсолютно змінилося — від журналу, де розміщено інформацію про державні свята та привітати рідних до 60-ти сторінкового глянцю для рівнян та про рівнян.

Як рівнянам потрапити на сторінки рівненського глянцевого журналу "ВІТАЄМО!"

Цього тижня вийде новий випуск рівненського глянцевого журналу "ВІТАЄМО!". На обкладинці видання - Олександр Нестерук. Він – депутат міської ради трьох скликань, а на минулих виборах його участь у перегонах стала унікальною, адже він пройшов і до обласної, і до міської рад. Водночас депутатська робота – це тільки одна з частин багатогранного життя цієї людини. Відомий у Рівному меценат. Організатор спортивних змагань. І це все про Олександра НЕСТЕРУКА.

Наприкінці 2016-го пан Олександр погодився відверто розповісти про те, що цінує в собі та людях, поділитися своїми враженнями про рік, що минає, та розкрити частинку планів на майбутнє.

Саме про це Олександр Нестерук розповідає читачам журналу "ВІТАЄМО!".



Крім того, на сторінках видання - підведення підсумків проекту "Підсумки року - 2016". Хто у Рівному заслуговує стати "Людиною року 2016"? Які події стали "Подіями року"? Хто найбільше запам'ятався, вразив, здивував, гучно заявив про себе – і не словами, а реальними справами на користь громади Рівного? Ми врахували ваші побажання і відзначили цих людей та підприємства краю в традиційному редакційному підсумковому річному проекті "ОГО" – "Підсумки року-2016"!

Пропонуємо вам ознайомитись із лауреатами проекту 2016 року на сторінках нашого глянцю, а також розширену версію проекту "Підсумки року-2016" можна прочитати у спеціальному номері газети "ОГО" від 21 грудня 2016 року.



ДОЛУЧИТИСЯ ДО ГРУПИ ВІТАЄМО У ФЕЙСБУК

- Останній номер журналу “ВІТАЄМО!” у 2016 році потішить вас новими рубриками, якісними фото та цікавими статтями! Редакція вже працює над його створенням, а також готує тематичну презентацію, де ми зберемо друзів видання та лауреатів проекту “Підсумки року — 2016”, - розповідає редактор журналу Ольга ДАНИЛЮК.


До зустрічі на сторінках журналу "Вітаємо!"





На правах реклами