Ми у Facebook
23.12.2016, 12:00

Екстра-ліга. 13 тур. МФК «Кардинал-Рівне» - «Продексім» [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

У п’ятницю, 23 грудня, МФК «Кардинал-Рівне» у рамках 13 туру Екстра-ліги вдома прийматиме херсонський «Продексім». Попередньо, зустріч мала відбутися у суботу. Але через щорічний «Різдвяний бал», який упродовж суботи-неділі проходитиме у спортзалі рівненському ДЮСШ №4, гру перенесли на день раніше.
Як повідомляють у прес-службі МФК «Кардинал-Рівне», три поразки у трьох матчах та різниця забитих і пропущених м’ячів – мінус сім (5-12). Така, станом на тепер, статистика виступів рівненського клубу у матчах проти херсонського «Продексіму».

Вперше у своїй історії МФК «Кардинал-Рівне» та «Продексім» зустрілися лише у минулому сезоні. Тоді херсонці двічі обіграли команду Сергія Піддубного: вдома (4:1) та на виїзді (5:3). По два м'ячі за «Продексім» у цих зустрічах забили екс-гравці рівненського клубу Євген Ланко та Михайло Волянюк.

Вже у нинішньому чемпіонаті херсонський клуб знову обіграв рівнян у домашньому поєдинку першого кола – 3:1. І один із м’ячів у ворота Миколи Дурбана знову забив Михайло Волянюк.

З-поміж гравців МФК "Кардинал-Рівне" кращим бомбардиром у матчах проти "Продексіму" залишається Олександр Басич – два голи.

МФК «Кардинал-Рівне» - «Продексім»

Чемпіонат Екстра-ліги, 13 тур

23 грудня 2016 року, Рівне, 13-00

Арбітри: Максим Чубінський (Київ), Сергій Подворний (Хмельницький), Володимир Дзюра (Рівне.



МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

Тим часом, в Асоціації футзалу України визначилися щодо схеми проведення жеребкування 1/8 та 1/4 Кубку України з футзалу сезону 2016/2017 років. Воно відбудеться 26 грудня в Будинку футболу, м. Київ о 13.00. Запланована відео-трансляція жеребкування в режимі LIVE.

Згідно Регламенту проведення розіграшу Кубку України з футзалу сезону 2016/2017 років, Стаття 6, командам «Екстра-ліги», першої та аматорської ліг для участі в жеребкуванні визначається рейтинговий номер, який відповідає розташуванню цих команд у турнірних таблицях відповідних ліг чемпіонатів України 2015/2016 років.

Буде проводитися сліпе жеребкування. У рейтингу команд - учасниць жеребкування 1/8 та 1/4 розіграшу Кубку України з футзалу сезону 2016/2017 років МФК «Кардинал-Рівне» посідає 8 місце.





На правах реклами