Ми у Facebook
24.12.2016, 12:00

За неприємною традицією рівненські футзалісти знову поступилися Херсону [+Відео]

МФК «Кардинал-Рівне» зазнав дев’ятої поразки у чемпіонаті Екстра-ліги сезону 2016-2017 років. Вдома рівняни програли «Продексіму» з Херсону. Підопічні Сергія Піддубного продовжили свою серію невдалих матчів проти херсонців, програвши четвертий матч із чотирьох зіграних.
МФК «Кардинал-Рівне» - «Продексім» - 0:2 (0:2)

Чемпіонат Екстра-ліги, 13 тур

23 грудня 2016 року, Рівне, ДЮСШ-4, 13-00

Арбітри: Максим Чубінський (Київ), Сергій Подворний (Хмельницький), Володимир Дзюра (Рівне).

Голи: Волянюк (11). Бессалов (14).

Попередження: Фетько (18), В.Чуднов (19).

МФК «Кардинал-Рівне»: Свинарчук (Дурбан, 15) – Концеба, Лазикін, Новак, Фаренюк, Філь, Кручок, Басич, Мануйленко, Дармовіс, Піддубний. Запасні: Ситник, Петрик.

Головний тренер: Сергій Піддубний.

«Продексім»: Ципун – Скорий, Ланко, Волянюк, В.Чуднов, Бербенцев, Бессалов, Фетько, Кисельов, Федорченко. Запасні: Холоша, А.Чуднов, Калуков.

Головний тренер: Ігор Москвичов.

Як повідомили у прес-службі МФК «Кардинал-Рівне», обидві команди розпочали матч у невисокому темпі. Господарі, поволі намагалися виявити слабкі місця у захисних редутах суперника. Гості ж – просто не встигли повністю відновитися після важкого переїзду.

Першими удару по воротах суперника завдали «зелено-жовті». Микита Лазикін намагався пробити несподівано для Кирила Ципуна, але не влучив у дальній кут воріт. Гості відповіли неточним пострілом від Михайла Волянюка.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

По-справжньому реальний шанс відкрити рахунок МФК «Кардинал-Рівне» втратив ближче до середини тайму. Олександр Басич «обікрав» гравця «Продексіму» і опинився віч-на-віч із Кирилом Ципуном. Втім, капітан рівнян вирішив бити на силу, влучивши у воротаря.

За чотири хвилини перед протилежними воротами Михайло Волянюк продемонстрував, як треба реалізовувати подібні моменти. «Десятка» «Продексіму», виборовши м’яча, елегантно перекинув Юрія Свинарчука, який кинувся на перехоплення – 0:1.

Пропустивши, господарі продовжили атакувати і все так же не реалізовувати власні моменти. Ще один вихід тет-а-тет змарнував Олександр Басич.

Натомість, гості знову відповіли результативно. Максим Бессалов на «п’ятачку» виграв позиційну боротьбу у Богдана Новака і з другої спроби відзначився голом – 0:2.

Після цього Сергій Піддубний змінив Юрія Свинарчука на Миколу Дурбана і сам вийшов на майданчик допомагати команді. Практично тут же господарі втратили ще одну стовідсоткову нагоду відзначитися. Микита Лазикін «на тарілочці» виклав м’яча на ногу Артему Фаренюку. Проте, кращий бомбардир рівнян з двох метрів пробив повз ворота.

У схожому ключі продовжилася гра і після перерви. Кирило Ципун добряче виручив «Продексім» після пострілів Сергія Піддубного та Богдана Новака. Володимир Кручок не зумів переграти голкіпера херсонців, виконуючи практично хокейний буліт…

Гості у цей час намагалися грати, відштовхуючись від рахунку. Єдиний більш-менш небезпечний удар – на рахунку знову ж таки Михайла Волянюка, який був чи не найкращим на майданчику у складах обох команд.

У підсумку – 0:2.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ