Ми у Facebook
27.12.2016, 10:00

На Рівненщині в масовій бійці зі стріляниною постраждали 11 осіб

Надзвичайна подія трапилась у селі Деражне Костопільського району біля одного з місцевих розважальних закладів.
За інформацією правохоронців там відбулася масова бійка зі стріляниною, 11 осіб отримали травми різного ступеня тяжкості.

Рівненщина: чоловік ледве не вбив односельчанина

Конфлікт розгорівся під час застілля у кафе. Бійка сталася між жителями села Деражне Костопільського району Рівненської області та представники з села Цумань Ківерцівського району Волинської області. Власники закладу намагалися самостійно припинити конфлікт, проте бійка продовжилася на вулиці.

"Близько 20 осіб продовжили з'ясовувати стосунки на вулиці, почавши бійку, а потім і стрілянину. 52-річний чоловік власниці закладу під час бійки впав та поламав руку. Крім того, з непроникаючими пораненнями від пострілів з травматичної зброї по допомогу до медиків звернулися 19- і 22-річний жителі Волинської області. Ще вісім жителів Деражного отримали незначні тілесні ушкодження ", - сказано в повідомленні правоохоронців.

За інформацією поліції, молоді люди приїхали відпочивати з Волині в сусідню область, тому що в рідному селі всі заклади працюють тільки до півночі.

Рівненська область: 19-річний хлопець вбив сусіда через прохання одягти на собаку намордник

Начальник Костопільського відділу поліції Микола Ловін повідомив, що він вже звернувся з клопотанням до голови сільської ради села Деражне про винесення на розгляд депутатів питання про обмеження режиму роботи розважального закладу.

Наразі правоохоронці проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 4 статті 296 (хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї) Кримінального кодексу України і встановлюють всіх учасників нічного інциденту. На місці події вилучили гільзи від пристрою для відстрілу гумових куль і газовий балончик з маркуванням "Терен-4".





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ