Ми у Facebook
28.12.2016, 13:00

Підсумки року - 2016: «Аква Сана Дар» – з турботою про рівнян

Ось уже другий рік «Аква Сана Дар» піклується про те, щоб у Рівному пили тільки якісну та очищену воду.
Тут використовують технологію очищення води, що відповідає світовим стандартам і гарантує високу якість питної води. А тому, після багаторівневої очистки та знезараження, воду можна вживати без кип’ятіння навіть маленьким дітям.

Саме від якості води, яку ми випиваємо, залежить наше здоров’я та самопочуття, адже організм людини містить приблизно 70% води. Важливо вживати чисту воду, без шкідливих та сторонніх домішок.

У реальному житті вода забруднена безліччю сполук. Це характерно як для водопровідної, так і для води зі свердловин, джерел та колодязів. У якості реагентів для очистки води на водопровідних станціях міста використовують сульфат алюмінію та гіпохлорит натрію. В неочищеній воді можна виявити більш ніж три десятки небезпечних сполук, у тому числі токсичні та канцерогенні – наприклад, хлороформ та іншу отруту з сімейства тригалометанів.

І тут постає питання: а яку воду безпечно пити? Вода, що біжить на кухні з водопровідного крана, дуже далека від ідеалу. Закуповувати мінеральну воду в супермаркетах може бути невигідно та незручно. Більшість виробників домашніх фільтрів для очистки води намагаються переконати споживачів у тому, що фільтри видаляють всі погані забруднювачі, насправді ж вони позбуваються лише двох-трьох. Така «очищена» вода може використовуватись лише як технічна і не буде придатна до пиття.

У Рівному діє унікальна точка прямого розливу очищеної питної води [+Фото]

На сьогоднішній день метод очистки зворотним осмосом, що використовують у центрі продажу питної води «Аква Сана Дар», є найбільш ефективним та визнаний найбезпечнішим, завдяки унікальній якості води, яка досягається після очистки. Зворотний осмос очищає воду від важких металів, радіонуклідів, органічних та неорганічних сполук й суспензій, а ультрафіолет та озонація вбивають бактерії, віруси й цисти.

Центр продажу питної води «Аква Сана Дар» у Рівному використовує унікальну багаторівневу систему очистки води. Спочатку вода під тиском в 11 атмосфер проходить базову механічну очистку від нерозчинних часток (піску, іржі та суспензій). Наступний рівень – катіоновий пом’якшувач, який видаляє з води солі жорсткості. Далі фільтр, що містить активоване гранульоване вугілля, дехлорує воду, очищає від органічних речовин, видаляє всі присмаки та запахи. Серцевина всієї системи – зворотноосмотична мембрана – забезпечує глибоке очищення від органічних речовин, розчинних солей, важких металів та радіонуклідів. Далі вода проходить очистку ультрафіолетом та озонування, що гарантує стовідсоткове знезараження води та ємностей, в які її наливають, знищує бактерії та віруси, а також насичує її киснем.

Мембранні системи, що використовуються при очищені води, не накопичують забруднення всередині, а постійно змиваються у дренаж, що унеможливлює попадання забруднень в очищену воду. Завдяки такій технології навіть при дуже великому погіршенні параметрів вхідної води, якість очищеної води залишається стабільно високою. Зворотноосмотичні мембрани містять вузькі пори й тому вони затримують усі бактерії та віруси, більшу частину розчинених солей та органічних домішок (у тому числі залізо й гумусові речовини, які забарвлюють воду та забруднюють її патогенними мікроорганізмами), пропускаючи лише молекули води, невеличкі органічні речовини та легкі мінеральні солі.

Для всіх охочих у «Аква Сана Дар» здійснюють безкоштовний первинний аналіз вашої води – ви можете принести воду (яку зазвичай п’єте) з крана, колодязя, джерела тощо і перевірити, наскільки вона забруднена та придатна для вживання.

"Моя робота": унікальний центр продажу питної води Рівного - "Аква Сана Дар" [+Відео]

«Аква Сана Дар» не стоїть на місці та постійно розвивається. У місті діє постійна доставка очищеної води, а влітку 2016 року відкрили ще одну точку розливу «Аква Сана Дар». У новій точці прямого розливу очищеної води, що знаходиться на вулиці Макарова 60, можна придбати очищену воду, бутлі для води різної ємності, спеціальні помпи для бутлів, диспенсери, кулери та інші супутні аксесуари. А в найближчому майбутньому планують відкрити і третю точку.

Варто зазначити, що «Аква Сана Дар» дбає не тільки про здоров’я рівнян. Вже з перших днів свого існування центри виробництва і доставки води стали активними учасниками життя міста та постійно долучаються до благодійних акцій, спортивних та соціальних заходів, допомагають військовим на рівненському полігоні та в зоні АТО.

У 2016 році вони стали партнерами велосипедного марафону «Поліська січ» та забігу «RIVNE Patriotic RUN 2016», тож всі учасники змагань могли пити тільки очищену воду. Розуміючи важливість вживання якісної води, «Аква Сана Дар» став одним зі спонсорів та партнерів Аматорської баскетбольної ліги Рівненщини. Тож під час матчів баскетболісти завжди забезпечені тільки чистою питною водою.

«Аква Сана Дар» став партнером акції до свята Миколая у торговому центрі «Екватор», екофестивалю у парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка, Урбан Пікніку у гідропарку. А також пригощали очищеною водою гостей та учасників всеукраїнської виставки собак, яка відбувалася у Рівненському аеропорту. Воду «Аква Сана Дар» гості свята могли безкоштовно скуштувати під час традиційного для міста дійства «Музейні гостини». Центр продажу питної води виступив партнером заходу «Пузата мама» та відзначення Дня захисту дітей у центрі Рівного. Вони стали одним зі спонсорів Чемпіонату Рівного серед барист на Першому рівненському фестивалі кави «RIVNE COFFEE FEST», тож учасники змагань варили свої кавові шедеври на основі якісної та очищеної води.

Діяльність ПП «Аква Сана Дар» – це унікальний приклад соціально відповідального бізнесу, де піклуються не тільки про здоров’я клієнтів, а й про благоустрій міста.


«Аква Сана Дар»
центр продажу питної води





Адреси:
м. Рівне, вул. Волинської Дивізії, 1А
(біля зупинки маршрутних таксі № 30, 35, 39, 55, 67)
м. Рівне, вул. Макарова, 60
(ТЦ «Млинівський», Кіоск № 1)

Графік роботи:
щоденно з 08:00 до 20:00

Телефони для замовлення:
(0362) 40-40-16
096-689-17-08
093-030-84-14





На правах реклами