Ми у Facebook
29.12.2016, 16:00

Підсумки року - 2016: Народний депутат Василь Яніцький: "З любов'ю та турботою до мешканців округу та України"

Народний депутат України від 155-го поліського виборчого округу Василь ЯНІЦЬКИЙ представляє у Верховній Раді України інтереси виборців поліських районів Рівненщини – Володимирецького, Дубровицького, Зарічненського, Рокитнівського та міста Кузнецовськ.
Василь Петрович один з небагатьох народних депутатів, який з особливою любов'ю та турботою піклується про мешканців свого округу. А його сторінки у соціальних мережах – це постійні звіти про виконану роботу, як у раді, так і на окрузі, а також слова вдячності від тих, кому допоміг Василь Яніцький.

"Підсумки року-2016": людей та події року в Рівному обрано!

Адже парламентар вважає своєю місією не лише голосувати за закони, але і залучати фінансування для округу та розвитку його інфраструктури. Упродовж року Василь Петрович займався залученням коштів для розбудови інфраструктури округу. Так, вдалося отримати кошти із фонду регіонального розвитку, з резервного фонду області та освоїти державні капітальні видатки. Наприклад, за клопотанням Василя Яніцького Рокитнівський район отримав більше 1,5 млн грн на капітальний ремонт об’єктів соціальної сфери, що дало змогу зекономити кошти з місцевого бюджету. А Зарічненський район отримав 1 млн 497 тис. грн на капітальний ремонт Зарічненської загальноосвітньої школи II-III ступеня. Також чимало хороших ініціатив стали реальністю завдяки власній ініціативі та коштам народного депутата.

За весь час роботи у Верховній Раді законотворцем було подано 164 депутатські запити до Кабінету Міністрів, керівників міністерств та відомств, Генеральної прокуратури, місцевих органів влади з метою вирішення проблем мешканців області.

Надзвичайно важливим є те, що у кожному з чотирьох районів округу та місті Вараші (Кузнецовську) працюють громадські приймальні Василя Яніцького. У них він особисто проводить прийоми двічі на місяць, й на зустрічі з народним депутатом приходять дуже багато людей, які знають, що він зможе допомогти та підкаже, як краще вирішити ту чи іншу проблему. За словами Василя Петровича, найчастіше люди звертаються за матеріальною допомогою на лікування, яке давно вже в Україні не є безкоштовним.

Програма "Моя робота": народний депутат України Василь Яніцький

За підтримки Василя Петровича на окрузі постійно проводилися освітні проекти та соціальні програми для дітей. Тим самим Василь Петрович показує, наскільки важливою є підтримка молодого покоління, яке вже за кілька років самостійно творитиме наше майбутнє. Також благодійник Василь Яніцький постійно підтримує учасників антитерористичної операції, яким часто потрібна не тільки матеріальна, а й моральна підтримка їх особисто та їхніх родин.

Для підтримки сільського спорту за його ініціативи на окрузі встановлювали нові дитячі майданчики, а благодійний фонд “Наш край” Василя Яніцького став меценатом і засновником турніру з міні-футболу пам'яті Павла Остаповича в селі Серники Зарічненського району.
Ще один напрямок діяльності народного депутата – підтримка культурних заходів та творчих колективів. Так, благодійний фонд “Наш край” постійно долучається до нагородження переможців мистецьких конкурсів та фестивалів. А сам Василь Петрович з радістю їх відвідує та дарує учасникам приємні сувеніри.

Депутатські турботи Василя Яніцького

На питання про те, як Василю Яніцькому вдається поєднувати депутатство, роботу на окрузі та родинні турботи, віджартовується, що насправді все в наших руках і завдяки підтримці рідних, допомозі колег та особистій чесності та порядності можна втілити чимало благих ідей на користь Рівненщина, та й усієї України.






На правах реклами