Підсумки року - 2016: “Профспілки мають стати новою об’єднуючою силою у ланцюжку між владою, роботодавцями та працюючими людьми”, - Микола ШЕРШУН
– Зараз люди отримають платіжки з величезними та непідйомними цифрами, звертаються по субсидії, що само по собі вже принизливо для працюючої людини. Профспілки, зазвичай, дуже розважливі й помірковані у своїх діях, але право на гідне життя будемо відстоювати послідовно і системно, – додає Микола Харитонович. – З приводу ціни на газ, я неодноразово говорив і говоритиму, ми згодні платити реальну ціну, але покажіть прозоро складову, з чого формують нам цю ціну.
В цьому контексті варто додати, що профспілки постійно ведуть діалог з владою. Дечого вдається досягти, дещо вимагає більш кропіткої роботи. Тому має бути постійний моніторинг та контроль дій влади з боку громадськості, вважає Микола Шершун, лідер профспілок Рівненської області.
– Обурює вже те, – каже він, – що втрачається дорогоцінний час, який ми могли б використати на розбудову власної країни. Профспілки, і я особисто, не раз наголошували на необхідності гуртуватися, бо ці внутрішні розбрати на користь ворогу. Так, іде війна. Кошти на неї витрачаються немалі, але ж є люди, інвестори, готові вкладати в нашу країну свої гроші. Розумієте, вони бачать в нас потенціал! Чому ж ми самі його не бачимо? Чому лише очікуємо чергових траншів МВФ? Розбудовувати свою країну потрібно. Розвивати внутрішній ринок, дякуючи Богу, є що розвивати.
25: творці незалежності. "Профспілковці у ці нелегкі часи мають стати пліч-о-пліч задля боротьби за гідну працю", - Микола Шершун
2016 рік для профспілок Рівненщини був надзвичайно плідним, проте надалі обіцяють працювати ще більш результативно. Вести конструктивний діалог з владою, допомагати спрямовувати їхні дії у правильне русло, щоб в результаті стати об’єднуючим елементом між владою роботодавцями та громадськістю. В цьому і є пріоритетне завдання для профспілківців.
– Профспілки, маючи величезний потенціал економістів, експертів, мають також значну підтримку у суспільстві, і до вирішення проблемних питань підходять зважено. Перед тим, як вимагати, ми аналізуємо ситуацію і пропонуємо вихід з неї, – підсумовує Микола Шершун.

Запечене м’ясо, яке тане в роті: простий секрет соковитості та апетитної скоринки

Соковите, ніжне всередині та рум’яне зовні — саме таким прагне бачити м’ясо кожен кулінар. Однак навіть досвідченим господиням не завжди вдається досягти ідеального результату. Професійні кухарі розкрили свій незвичний, проте дієвий лайфхак, який допоможе приготувати справді досконалий м’ясний шедевр.
переглядів: 198
Розклад богослужінь та освячення пасок у кафедральних соборах Рівного

Розклад богослужінь оприлюднили на офіційній сторінці Рівненської єпархії ПЦУ.
переглядів: 353
Експерти назвали країну, яка найбільше підходить для туристок-одиначок

Соло-туризм не менш популярний у світі, аніж відпочинок у гучній компанії. Але яка країна підійде найкраще для такої подорожі?
переглядів: 387
Як безпечно зняти скотч із вікон: ефективні методи, які не зашкодять склу

Після святкових декорацій або профілактичного заклеювання вікон задля безпеки українці стикаються з проблемою: як зняти скотч, не пошкодивши скло?
переглядів: 337
Мерехтливі крашанки у тренді Великодня 2025

Цьогорічним святковим хітом у соцмережах стали так звані «мерехтливі» великодні яйця — стильний і простий спосіб оновити традиційне фарбування. Такий ефект можна легко досягти, скориставшись звичайною пляшкою червоного вина.
переглядів: 421