Ми у Facebook
02.01.2017, 08:30

Гороскоп на 2017 рік для знаків зодіаку

Астрологічний прогноз для 12 знаків зодіаку на Рік Червоного Вогняного Півня.
ОВЕН (21.03-20.04).
Два попередні непрості роки, що минули під девізом “Все життя – боротьба”, залишилися позаду. У житті Овнів, нарешті, з'явиться можливість трохи розслабитися й відчути всю красу та радість життя. Настав час представникам цього знаку пожинати плоди своєї наполегливої праці. Хоча не можна сказати, що все, як манна небесна, впаде до ніг Овнів. Аби щось отримати, потрібно буде докласти певних зусиль і бути уважним. Проте це вже не ті запеклі сутички з людьми та обставинами, які доводилося вести раніше. Швидше, це можна назвати останнім ривком перед фінішем. І ривок цей треба зробити у першій половині року. А ось з літа почнеться справжній “курортний” сезон.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05).
У минулому залишаться всі невдачі й поразки, постійна суєта і напруженість, суперечки й нерви, які супроводжували Тельців раніше. Нарешті настав час заспокоїтися й отримати задоволення від різних сфер життя. Зірки та планети, звичайно, не гарантують, що все піде як по маслу, але на гідну компенсацію за емоційні та матеріальні втрати можна розраховувати з чистою совістю. Трохи терпіння й наполегливості – і справи підуть в гору. Хоча, тримайте вухо гостро: повністю розслабитися не дасть круговерть зовнішніх подій, який принесе рік Вогняного Півня.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06).
Близнюкам належить зробити важливий крок на шляху до свого світлого майбутнього. Процвітання їм забезпечить правильно сформульоване завдання. Однак приймати рішення, не обдумавши всі нюанси і не визбиравши всі підводні камені, нерозумно. Потрібно обов'язково все зважити, передбачити ризики, щоб потім не картати себе за втрачену вигоду. Зірки будуть прихильні у всіх починаннях. Увесь рік даруватиме радісні враження та успішні починання. Щоправда, постарайтесь до літа привести до ладу свої фінансові справи й не влазити в нові борги.

РАК (22.06-23.07).
Досить напружений, але дуже цікавий рік. На внутрішній світ Раків чекає велика перебудова. Вони нарешті почнуть позбуватися багато чого старого і впускати в своє життя нове. В якийсь момент вони втратять впевненість в собі, але це тимчасово і несерйозно. Як тільки нові переконання і погляди на життя вдасться розкласти по поличках, до Раків повернеться самовладання. Зірки обіцяють нові знайомства з цікавими людьми, які згодом стануть вірними друзями, здатними вплинути на розвиток Раків як особистостей та професіоналів. Багатьом вдасться позбутися важкої ноші, яка давно сидить на шиї і керує їхнім життям.

ЛЕВ (24.07-23.08).
Горді й незалежні Леви зіткнуться в цьому році з незвичайними ситуаціями. Їм практично не доведеться вступати у важку сутичку за славу та прибуток, до чого вони зовсім не готові. Представники цього знаку зодіаку звикли всього добиватися самі, працювати під девізом “Все життя - боротьба”. Тому вдалі ситуації, коли все так легко йде в руки, спочатку трохи збентежать і Леви шукатимуть в цьому якийсь підступ чи провокацію. Доля ж продовжить дарувати нові непередбачувані ситуації, що даватимуть тільки успішний результат. Довіртеся зіркам і планетам, вони у 2017 році як ніколи прихильні до вас.

ДІВА (24.08-23.09).
Сидіти, склавши руки, у рік Вогняного Півня у Дів не вийде. Багато справ на роботі та вдома вимагатимуть їх особистої участі і навіть керівництва. Ті, для кого самостійність є нормою, особивих труднощів не зазнають. Складно доведеться тим, хто звик плисти за течією і чекати на чужу допомогу. Якщо такі Діви не поміняють свого ставлення до життя, доля їх може провчити. І все ж зірки прихильні, хоча повірити в це емоційним Дівам буде складно - особливо, коли все валиться з рук. Зірки та планети радять бути цілеспрямованими та наполегливими з самого початку року. Рішучість та працьовитість народжених під знаком Діви допоможе їм впоратися з випробуваннями, яких рік Півня приготував чимало. Краще обрати гнучку тактику і використовувати хід подій на свою користь.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10).
Успіхи Терезів у 2017 році повністю залежать від них самих. Доля подарує безліч шансів поліпшити свій добробут, потрібно лише не втратити їх. Схопившись за будь-який цікавий проект, необхідно вкласти всі сили на його реалізацію, проявити рішучість і самостійність. Практично всім Терезам у 2017 році планети подарують можливість перейти на новий рівень свого розвитку. Особливо це стосується сильної половини представників цього знаку зодіаку, які зіткнуться з необхідністю вирішувати якісь глобальні проблеми, причому шляхів їх подолання буде кілька. Терези з усім впораються, навіть з тим, з чим зіштовхуться вперше.

СКОРПІОН (24.10-22.11).
У 2017 році багато Скорпіонів опиняться на порозі великих подій, пройшовши через які, поділять своє життя на “до” і “після”. Важливим етапом у їхньому житті стане зустріч з новою людиною. Скорпіоном опанує вітер змін, він захоче залишити в минулому старих колег, ненадійних друзів та партнерів, обтяжливі сімейні обов'язки, нудну роботу і впустити в своє життя хвилю перетворень. Услід за новим коханням дехто буде готовий рвонути на край світу, залишивши сім'ю та друзів. Зовнішні зміни в житті змінять світогляд представників знаку. Невпевнених в собі Скорпіонів такий поворот у житті трохи злякає, а сміливців результат дуже порадує.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12).
Оптимістична натура представників цього вогняного знаку і сильна енергетика Стрільців відкриє перед ними багато перспектив. Вони зможуть об'єктивно оцінити зовнішні проблеми, що допоможе швидко й без зайвих зусиль вирішувати їх, зберігши при цьому нерви та час. Багато уваги Стрільці приділять інтенсивному спілкуванню з іншими людьми. Це можуть бути нові знайомства або давні взаємини. Можливо, на своєму новому шляху деякі Стрільці зустрінуть старе кохання і виникне бажання відновити стосунки. Комусь доведеться повернутись до давніх ділових контактів й опинитись у більш вигідному становищі, ніж раніше.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01).
На Козерогів чекає непростий рік. Багатьом представникам цього знаку зодіаку доведеться долати одну перешкоду за іншою. Також небесні світила попереджають представників цього знаку зодіаку про конфлікти, пов'язані з їхнім надмірним прагматизмом та зацикленістю на матеріальному боці життя. Щоб зберегти нерви та сили, зірки радять правильно розставити пріоритети. Спочатку варто розібратися в собі, зайнятися самовдосконаленням. Новий погляд на світ і проблеми дасть позитивний поштовх, і все навколо почне змінюватися на краще. Проблеми перестануть здаватися такими глобальними, і Козероги будуть радіти навіть найпростішим речам.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02).
2017 рік у всіх відношеннях буде роком Водолія. Справа в тому, що представники цього знаку зодіаку за західним гороскопом та новий східний господар року Півень дуже близькі за своїм духом. Це люди творчі, які не бажають брати на себе надскладні практичні завдання й уникають зайвих труднощів. Їхня сильна сторона — спілкування з людьми. Причому обговорювати вони люблять не абищо, а глобальні питання, на кшталт екологічної катастрофи та геополітичної ситуації та планеті. При цьому від усіх бід вони пропонують один-єдиний рецепт - особистісний ріст кожної окремої людини та реалізація власних талантів. Як не дивно, вони, хоч і дивні речі казатимуть, але в кінцевому рахунку мають рацію, стверджують зірки та планети. У представників цього знаку буде маса можливостей продемонструвати свою правду.

РИБИ (20.02-20.03).
Рік Червоного Вогняного Півня багато в чому стане знаменним для народжених під знаком Риб. У першу чергу тому, що в їхньому житті закінчиться несприятливий застійний період, що тривав майже ціле десятиріччя. Риби ніби прокинуться від сну, скинуть з себе тягар лінощів та пов'язаних з цим фінансових і побутових проблем, й нарешті відчують неймовірний приплив енергії. Помітний позитивний ривок буде зроблений і в кар'єрі. Ця сфера найбільше страждала від пасивності представників цього знаку зодіаку. Риби зуміють реалізувати такі проекти, про які раніше навіть думати боялись. Енергетика зростатиме, здоров'я не підведе, сил вистачить. Дерзайте, Рибки!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Китайський гороскоп на 2017 рік Червоного Вогняного Півня
Гороскоп на тиждень 26 грудня – 1 січня





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ