Ми у Facebook
02.01.2017, 21:00

Любовний гороскоп на 3 січня


Чого чекати знакам зодіаку у любовних та шлюбних стосунках?


ОВЕН. Гарний день. Хтось із вашого близького оточення підкаже чудову ідею або познайомить з людиною, з якою буде цікаво продовжити спілкування і навіть зав’язати роман.

ТЕЛЕЦЬ. Проявіть ініціативу та фантазію, активніше дійте – і будуть вдалі будь-які пригоди на особистому фронті.

БЛИЗНЮКИ. Чудовий вечір в товаристві друзів та в обіймах коханої людини. Головне – уникайте підозрілих місць та суперечок з нетверезими людьми.

РАК. Основні події та переживання стосуються любовної сфери. Чудово, якщо кохання буде взаємним. Та й очікування любові всього життя і завоювання серця та руки своєї симпатії - не менш прекрасно.

ЛЕВ. Цікаві подорожі та пригоди з романтичним і навіть еротичним відтінком залишать після себе незабутні спогади. Але на серйозне продовження розраховувати не варто…

ДІВА. Не виключені суперечки з коханими, благовірними щодо нерозуміння особистих проблем одне одного. Ідеальний вихід – спокійно поговорити, уважно вислухати його/її сповідь…

ТЕРЕЗИ. Чудовий день для спілкування та цікавого дозвілля з рідними та близькими, зближення з коханими.

СКОРПІОН. Для багатьох цей день щедрий на різні події в особистому та родинному житті, новини й сюрпризи.

СТРІЛЕЦЬ. Встигнете поєднати купу справ та завдань, з якими не встигли впоратися до Нового року, з цікавим відпочинком у товаристві небайдужої вам людини.

КОЗЕРІГ. Сприятливий день для світського життя, культурного відпочинку, нових знайомств і навіть флірту з неординарними особами.

ВОДОЛІЙ. Ймовірні різні таємниці та заплутані ситуації в особистому житті й любовних стосунках. Дехто навіть серйозно замислиться про якусь містику, знаки й гороскопи.

РИБИ. Маєте шанс змінити своє особисте та сімейне життя. Але для цього треба і думати, і діяти, і звертатись за порадою і підказкою до людей, яких поважаєте і яким довіряєте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп ЗА ВЧОРА, 2 січня
Гороскоп на тиждень 2 - 8 січня
Китайський гороскоп на 2017 рік Червоного Вогняного Півня
Гороскоп на 2017 рік





На правах реклами