Ми у Facebook
03.01.2017, 07:00

3 січня у Рівному: календар подій, дні народження, ювілейні дати

ОГО вітає з річницею, ювілейною датою, Днем народження та Днем ангела!
Сьогодні, 3 січня 2017 року, кругла дата в Орисі Іванівни РЯБУНЕЦЬ – заслуженого майстра народної творчості України (українська народна традиційна вишивка,художня вишивка, вироби з бісеру). Пані Орися – завідувачка канцелярією Рівненської державної дитячої художньої школи, її роботи експонуються на виставках в Україні та за кордоном, постійна учасниця свята «Музейні гостини» у м. Рівному. Наші Вам щиріпобажання!

Приймають вітання з днем народження ГРИЦАЙЧУК Володимир Пилипович, начальник Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства, депутат Рівненської обласної рад ОХРЕМЧУК Віктор Павлович та директор ПП "Зембудпроект" СЕМЕНЮК Віталій Васильович, . Цього дня народився і ДЕМЧУК Олександр Васильович, директор ТА "Афродіта".

ОГО вітає з 21 річницею заснування керівниутво та колектив МПП "Марія-Сервіс".

Колядки для дітей: вивчаймо разом!

Православні християни вшановують пам'ять мучениці Юліани і готуються гідно зустріти Різдво Христове. Триває Різдвяний (Пилипів) піст.

День ангела Юліани, Уляни, Юлії, а також Леонтія, Михайла, Микити, Петра, Прокопія (Прокопа), Сергія, Феофана, Філарета.

Вітаємо всіх іменинників, які народились або хрещені у цей день. Нехай вас Бог береже! Здоров`я та натхнення! Миру та щастя!

До речі, рівно 25 років тому, 3 січня 1992, незалежність України визнали Єгипет, Сінгапур, Непал та Малайзія. У цей же день Україна встановила дипломатичні відносини зі США.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Свята, пам’ятні дати у січні 2017
Вітання з Днем ангела: вірші та смс

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook






На правах реклами