Ми у Facebook
04.01.2017, 15:00

Ініціатива року: Відродити Рівненський аеропорт

Спільними зусиллями рівненських підприємців та обласної влади, які шукають шляхи відродження Міжнародного аеропорту “Рівне”, цього року вдалося започаткувати чартерне авіасполучення з туристичними центрами Туреччини та Єгипту.
Рівненський аеропорт – це, певною мірою, символ міста Рівного. У місті аеропорт збудували ще у 1944 році. Як пасажирський він почав працювати у 1945 році. Однак пізніше вильоти з рівненського аеропорту були не надто частим явищем.

Рівненський аеропорт: сьогодні і колись (+ФОТО)

І ось цього року керівництво області знову заговорило про відродження аеропорту. Цього разу слова втілилися у конкретні дії й 10 липня з Рівненського аеропорту вилетів чартерний авіарейс до Туреччини – перший за останні 10 років. І, на щастя, не останній.

Користувачі соцмереж - про авіарейси з Рівного до Туреччини

фото з: wikimapia.org.
фото з: wikimapia.org.


Уже 19 жовтня з Рівного вилетіли туристи на відпочинок до Єгипту. Крім цього, цієї осені стало відомо, що Державіаслужба задовольнила всі заявки авіакомпаній на нові маршрути, в тому числі з Рівного до Польщі.

Фото з: aeroport.rv.ua
Фото з: aeroport.rv.ua


Звісно ж, не обійшлося без прикрощів. До редакції “ОГО”, наприклад, звернулася рівнянка, яка поскаржилася, що 2 грудня рейс в Єгипет добряче затримувався і люди були змушені мерзнути у холі, який не опалювався.

Рівненський аеропорт взяв людей в холодний полон

Також 10 грудня літак не приземлився на Рівненському аеропорту. Однак, за словами представника туроператора, це сталося не через стан злітної смуги, а через несприятливі погодні умови.

Попри деякі негаразди працівники аеропорту, схоже, налаштовані оптимістично. Як зазначив у коментарі “ОГО” директор Міжнародного аеропорту “Рівне” Ігор Насинюк: “Усе літає і буде літати. Адже у нас є колектив, який хоче працювати і заробляти”.

"Підсумки року-2016": людей та події року в Рівному обрано!

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами