Ми у Facebook
05.01.2017, 11:28

В обласній федерації футболу обговорили майбутній сезон

У приміщенні Рівненської обласної федерації футболу відбулась зустріч представників команд області. У відкритому засідання Комітету з проведення змагань зустрілися функціонери з РОФФ і представники команд-учасниць чемпіонату та першості Рівненщини.
Як повідомили у самій федерації, протягом жвавого обговорення думки присутніх розділились. Деякі із представників клубів (в основному футбольні клуби з обласної першої ліги) висловлювались за запропонований ФФУ перехід на формулу проведення обласних змагань за схемою «осінь-весна». Однак, присутні на засіданні представники команд другої ліги висловились на підтримку нинішнього формату, тобто «весна-осінь».

Не дійшли остаточної згоди футбольні фахівці Рівненщини і в питанні чемпіонату області серед юнаків. Як відомо, останнім часом у футбольній громаді Рівненщини обговорювався варіант проведення юнацького турніру окремо від чемпіонату серед дорослих - без «спарених» ігор. Втім, і тут до єдиного рішення представники команд-учасниць також не прийшли.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» завершив рік перемогою

Головний тренер «Вереса» несподівано пішов у відставку

Крім цього, на засіданні було обговорено ще ряд важливих питань, серед яких можливість розширення першої ліги (це може бути більш можливим за окремого проведення чемпіонату серед юнаків). Та знову ж таки, погляди присутніх в цьому питанні розділились.

Тож в підсумку, було вирішено знову зібрати нараду з вищезазначених питань вже в січні наступного року, аби доопрацювати їх і прийняти демократичне, вірне і виважене рішення.

Нагадаємо, раніше грудня на базі Сарненської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 відбувся семінар-практикум арбітражу по футболу. За підтримки голови Сарненської районної федерації футболу Миколи Клеваки було запрошено екс-арбітра Прем`єр ліги України, делегата Української Професійної Ліги, голову комітету арбітрів Рівненської обласної федерації футболу Васюту Миколу Степановича.

Микола Степанович ознайомив присутнім з основними змінами в офіційних правилах з футболу 2016/2017 років. В рамках практичної частини присутні арбітри взяли участь в турніри з міні-футболу на призи голови Сарненської районної федерації футболу. Змагання були проведені за коловою системою. Тож в результаті проведених змагань команди посіли наступні місця: перше місце - команда «Студент» (Сарненський педагогічний коледж РДГУ), друге - арбітри ДРРФ, третє – арбітри міста Сарни, четверте - арбітри села Немовичі.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ