Ми у Facebook
05.01.2017, 19:01

Підсумки року - 2016: Рівненська фірма С.П.А.С: чесний підхід до протипожежної безпеки

Питання безпеки є одним із найголовніших у людському житті. Особливо важлива протипожежна безпека, адже вона повинна бути як у приватному житлі, так і в громадських місцях.
Однак, часто заходи протипожежної безпеки перетворюються на виконання лише бюрократичних формальностей. Тим, хто хоче бути чесним перед собою та іншими, убезпечити своє життя та життя оточуючих і при цьому витрачати кошти тільки на справді потрібне, варто звернутися за кваліфікованою допомогою до рівненської фірми "С.П.А.С."

Фірма "С.П.А.С." шість років працює у сфері протипожежної та техногенної безпеки. Її фахівці добре знайомі з усіма нюансами цієї справи. Як розповідає директор фірми "С.П.А.С." Валерій ПАРФЕНЮК, дуже часто доводиться чути нарікання пересічних громадян щодо невиправданих, на їхню думку, вимог у частині забезпечення пожежної та техногенної безпеки. Дійсно, численні вимоги законів та підзаконних актів у сфері пожежної безпеки не завжди враховують нюансів та реалій сьогодення, тому, щоб виконати їх усі, потрібні великі затрати, які не завжди виправдані в реальному житті. Для того, щоб не витрачати зайві сили та ресурси, але водночас забезпечити необхідний рівень безпеки, потрібно орієнтуватися у багатьох нормах, тонкощах та поняттях. Тут вам і прийдуть на допомогу спеціалісти фірми "С.П.А.С.".



У роботі на підприємстві задіяні фахівці, які зможуть не тільки зробити необхідні розрахунки, а й виконати всі роботи для забезпечення протипожежної безпеки. Як підкреслює Валерій Парфенюк, головне завдання при цьому – захистити інтереси клієнтів. А головний принцип роботи – чесність: і у роботі з замовниками, і щодо вимог безпеки. Причому, за умови виконання робіт працівниками фірми “С.П.А.С.” проектно-кошторисні роботи, як правило, виконуються за суто символічну ціну. До слова, працівники ТОВ "С.П.А.С." також забезпечують технічне обслуговування вогнегасників та пожежних кранів, встановлення систем протипожежного захисту та виконують багато інших робіт.

Оскільки працівники фірми “С.П.А.С.” є справжніми експертами у сфері протипожежної безпеки, вони постійно обмінюються досвідом з іншими фахівцями, щоб і власні знання передавати, і руку на пульсі розвитку галузі тримати. Саме тому співробітники фірми проводять навчання з питань пожежної безпеки та беруть участь у міжнародних виставках та семінарах за участю представників Польщі, Чехії та інших країн. А також – разом з іншими фахівцями галузі у рамках Українського союзу пожежної та техногенної безпеки (УСПТБ) беруть участь у розробці та впровадженні сучасних нормативів та стандартів, які враховують досвід європейських колег та особливості українського законодавства.

ТОВ. "С.П.А.С." знаходиться за адресою: Рівне, вул. Київська, 36, оф. 16.

тел./факс: (0362) 60-80-16, 067 947 06 80. E-mail: tovspas@gmail.com


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ