Ми у Facebook
08.01.2017, 12:28

Піца у Рівному: замість смакоти отримали недоїдки

Неприємною історією про доставку піци у Рівному рівнянка поділилася у соціальних мережах.

Так, рівнянка розповіла історію про повністю зіпсований настрій від піци, яку замовила собі додому і сподівалася на гарний вечір.

Де у Рівному дешевше купити червону рибу до свят

Ось який відгук вона залишила у соціальній мережі Вконтакті у групі ВИЛКА - книга скарг та пропозицій:

Хочу написати відгук про заклад "Егоїсти". Завжди була хорошої думки про цей заклад, проте вчора вони похитнули мою впевненість. Вирішили з чоловіком замовити піццу з собою. Взяли дві піцци "полата" та "кватро формаджі".

Оскільки вважала що це нормальний заклад, а саме таким він був коли відрився, тому не перевірила коробки з піцци і в передчутті смачної вечері пішла додому. Розчаруванню моєму не було меж коли я побачила наповнення коробок. Піцци були просто жахливі як на смак так і на вигляд. В піццу Полата входить мікс салат та помідорки черрі, але замість свіжого наповнення таке враження, що кинули якийсь прокислий салат, який залишився після нового року, до цього всього там ще й були якісь куски моркви, помідорки також були прокислі ніби зі старого салату повиймали і куски обвітреної посохшої курки. Кватро формаджі також не порадувала наповненням не було того вершкового смаку та нічого не було. Це був просто жах. Вечір був зіпсований. Такої несмачної піци я не їла давно. В результаті ми з'їли по кусочок, а решту просто викинули.

Враження про цей заклад було безповоротно зіпсовано для мене особисто. Хоча в закладі сиділо багато людей. Можливо це така політика закладу давати замість піцци на виніс недоїдки.

Рівнянка розповіла про повністю зіпсований корпоратив



Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами