Ми у Facebook
13.01.2017, 19:32

У конкурсі «Олімпійський куточок - 2016» перемогли школи з Сарненщини

Відразу три школи з Сарненського району стали призерами конкурсу «Олімпійський куточок-2016», який пройшов серед навчальних закладів Рівненської області. З огляду на показані результати нагородження переможців також відбулося на Сарненщині.
Конкурс в минулому році тривав протягом вересня-грудня в усіх загальноосвітніх навчальних закладах області. Він проводиться на Рівненщині вже вдруге комунальним закладом «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради разом з Відділенням Національного олімпійського комітету України в Рівненській області,

Окремо змагалися між собою школи І-ступеня, І-ІІ ступенів та І-ІІІ ступенів.

Учасникам потрібно було облаштувати в своєму навчальному закладі «Олімпійський куточок», до складу якого повинна входити література та плакати на олімпійську тематику, що були надані Національним олімпійським комітетом України, а також спортивні нагороди навчального закладу й інформаційні стенди про здоровий спосіб життя, та будь-що, що пов’язане з активним дозвіллям, професійним і масовим спортом.

Переможці конкурсу в своїх роботах зуміли найкраще продемонструвати ефективність використання літератури та плакатів, відобразити спортивне життя та здобутки своєї школи, тим самим на власному прикладі продемонстрували всім захоплюючий світ спорту зі всіма його перемогами та рекордами.

Цього разу нагородження відбувалося на Сарненщині, котра показала особливо хороші результати і внаслідок чого, одразу три школи здобули призові місця.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На Рівненщині стартував п’ятий сезон «Розминки від чемпіона»

У Рівному запустили новий проект НОК України Olympiclab

Відзнаки отримали за:
- І місце - Орлівська загальноосвітня школа І ступеня Сарненської районної ради;
- І місце – Федорівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Сарненської районної ради;
- ІІІ місце - Коростська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Сарненської районної ради.

Всі вони отримали цінні подарунки від Відділення НОК України в Рівненській області та дипломи і кубки КЗ ОЦФЗН «Спорт для всіх», що безумовно стане стимулом і в подальшому активно долучатися до олімпійського руху й спортивного життя області.









На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ