Ми у Facebook
16.01.2017, 17:34

Кривава стрілянина на Житомирщині: людей розстрілювали серед міста

Фото vestnik.in.ua

Трагедія сталася сьогодні, 16 грудня, вночі.
Напад стався у місті Олевську, що в Житомирській області. Про подію повідомив на своїй сторінці у мережі Фейсбук Олександр Ніколайчук - активіст та депутат Житомирської обласної ради:




Сон перервав тривожний дзвінок з повідомленням про озброєний напад на олевчан посеред міста. Ми оперативно виїхали на місце події. Картина вражає зухвалістю: близько 12 години ночі в центр Олевська приїхали щонайменше 3 автомобілі, серед яких мікроавтобус. З авто вибігли невідомі особи спортивної зовнішності озброєні пістолетами та гвинтівками. Вони розпочали розстрілювати молодих хлопців які знаходилися поблизу кав'ярні та парковки.


На Рівненщині підстрелили двох молодиків (+ФОТО)

Фото зі сторінки користувача <br />
Саша Ніколайчук у ФБ.
Фото зі сторінки користувача
Саша Ніколайчук у ФБ.


Під час масового зіткнення, хтось з приїжджих кинув в натовп гранату, як наслідок багато молодих людей отримали поранення різного ступеня. Когось забрала швидка, хтось поїхав до лікарні з друзями або небайдужими людьми, інші – розбіглися та займаються самолікуванням.

Фото зі сторінки користувача <br />
Саша Ніколайчук у ФБ.
Фото зі сторінки користувача
Саша Ніколайчук у ФБ.


Бандити посідали в авто та поїхали за межі міста. Наскільки мені відомо в Житомирській області введено план «Сирена», а до Олевська відправлено спецзагін поліції. Під посиленою охороною перебуває Олевська районна лікарня, яка приймає важкохворих людей. Поблизу лікарні зібралися десятки обурених хлопців з всього району, вони надають допомогу своїм друзям та вимагають неупередженого розслідування зухвалого злочину.

На території лікарні особисто перебуває начальник Олевського райвідділу поліції та головний прокурор. Відбувається документування факту.


Стрілянина за бурштин на Рівненщині: також використали гранату


Фото зі сторінки користувача <br />
Саша Ніколайчук у ФБ.
Фото зі сторінки користувача
Саша Ніколайчук у ФБ.


Медперсонал наляканий, тому що бандитів на території лікарні бачили з автоматами, так як серед тяжко поранених щонайменше двоє немісцевих. Хто вони – здогадатися не тяжко, подібні моторошні наколки носять не всі.




Відео ГУ Нацполіції Житомир.

За повідомленням відділу комунікації поліції Житомирської області, конфлікт виник на побутовому ґрунті — між місцевими та приїжджими зі Львівщини. У результаті вогнепальні поранення отримали семеро осіб: четверо – жителі Олевського району та ще троє – львів’яни, один з яких помер під час надання медичної допомоги. Слідчі продовжують працювати із особами, яких госпіталізували до місцевої лікарні. Поліцейські з’ясовують обставини подій у ході досудового розслідування. У місті та районі посилили заходи із охорони правопорядку і безпеки. Для забезпечення спокою жителів у місті та районі працюють бійці спецпідрозділу ГУНП.

До речі, Олевськ є одним із центрів незаконного видобутку бурштину на Житомирщині.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ