Ми у Facebook
18.01.2017, 20:00

До Рівного їдуть "Антитіла"

Масштабний тур, організований спільно з компанією «Квартал-Концерт» на підтримку останнього, четвертого, альбому «Все красиво» стартував 13 лютого 2016 року.
Міський Будинок Культури
10 березня 2016
19:00


Квитки в продажу!

Вартість квитків від 120 до 200 грн.

У Рівному презентували мистецький проект "За мить до весни"

Квитки можна придбати на офіційному сайті гурту Антитіла http://antytila.com/, на сайті https://rivne.karabas.com/antitila-rovno і

в квиткових касах:

Міський Палац Культури "Текстильник", вул. Гагаріна, 6, Пн-Пт: 9: 00-18: 00, Сб-Нд: вихідний;

Міський Будинок Культури, вул. Соборна, 3д.

Антитіла: тур «Все красиво»

Антитіла везуть свою музику Україною!

Двадцять міст, двадцять концертів, двадцять потужних та яскравих шоу, двадцять музичних пауз. Антитіла знову готові зібрати близьких і рідних людей. І заспівати. Разом! Про нас, про кожного з нас.

Тарас Тополя, вокаліст гурту Антитіла: «Новий день змушує до дій. Атака подій і смислів, щосекунди... Шум навколо і в середині. І, якщо чесно, то іноді одне бажання. Натиснути на паузу. Видихнути. І змінити шум на трек. І щоб зазвучав... Знайомою мелодією і чесними словами. До мурах, до безмежного всесвіту у грудях».

Окрім пісень з останнього альбому «Все красиво», прихильники гурту обов’язково почують усі найкращі пісні за весь час існування гурту, а також на них очікують кілька музичних прем’єр.

Сьогодні у Рівному презентують дві книги "коронованих" письменників

Неймовірний звук і якісне шоу, нестримна енергія рок-концерту в поєднанні з тонкою душевною лірикою і, звичайно ж, фірмова атмосфера сольних виступів – це Антитіла! Одна з кращих сучасних груп України, яка визнавалася «Кращим дебютом року»; представляла Україну на наймасштабнішому європейському фестивалі Sziget; була відзначена відразу в 4 номінаціях премії «Чартова дюжина» від «Нашого радіо» за творчі досягнення в області рок-н-ролу; автори саундтреків до різних телесеріалів і кінофільмів; володарі гран-прі серед усіх переможців фестивалю «Перлини сезону» за 14 років його існування і багато іншого.

Група має в активі чотири альбоми «Будувуду», «Вибирай», «Над полюсами» і «Все красиво», 19 музичних відеокліпів, багато нагород і премій, але головне – це велика кількість відданих шанувальників і поціновувачів їх творчості.

Антитіла заряджають шаленою позитивною енергетикою і запрошують всіх відчути це вживу!








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ