Ми у Facebook
18.01.2017, 19:00

У Франківську МФК «Кардинал-Рівне» зазнав десятої поразки у поточному сезоні [Фото+Відео]

МФК «Кардинал-Рівне» провів поєдинок 14 туру Екстра-ліги сезону 2016-2017 років у Франківську. Там він поступився місцевому «Урагану» з рахунком 1:4. Ця поразка стала для рівнян десятою в нинішньому сезоні і відкинула команду Сергія Піддубного на передостанню дев'яту позицію у турнірній таблиці.
«Ураган» (Івано-Франківськ) – МФК «Кардинал-Рівне» (Рівне) – 4:1 (2:1)

Чемпіонат Екстра-ліги, 14 тур

14 січня 2017 року, Івано-Франківськ. Манеж Коледжу фізвиховання, 12-00

Арбітри: Г. Гора (Київ), Б. Кіндій (Розділ). Спостерігач арбітражу: С. Кравцов (Київ)

«Ураган»: Біров – Сімка, Зварич, Шотурма, Горбатий, Павленко, Пелех, Корсун, Кефа, Цілик, Кіндратів. Запасні: Левандівський, Байдак, Микитюк.

Головний тренер: Іван Скіцко.

МФК «Кардинал-Рівне»: Дурбан – Піддубний, Мануйленко, Басич, Новак, Філь, Лазикін, Фаренюк, Концеба, Дармовіс, Ситник, Петрик.

Головний тренер: Сергій Піддубний.

Голи: Пелех (1), Павленко (6, 40), Горбатий (40) – Басич (10).

Попередження: Шотурма (39), Кефа (40).


Як розповіли у прес-службі рівненського клубу, вкрай невдало для МФК «Кардинал-Рівне» розпочався перший у новому році матч чемпіонату Екстра-ліги проти івано-франківського «Урагану». Вже на 20-й секунді зустрічі гості пропустили гол у власні ворота. Василь Кефа на фланзі виграв силову боротьбу у Богдана Новака і зумів виконати розрізну передачу поміж Дмитром Ситником та Сергієм Піддубним. Мар’яну Пелеху, який самотньо перебував перед воротами рівнян, залишалося лише пробити повз воротаря – 1:0.

Аби оговтатися від такого «холодного душу», гостям знадобився деякий час. Цього вистачило «Урагану», аби подвоїти перевагу. Василь Кефа у центрі майданчика змусив Богдана Новака сфолити на собі. До м’яча підійшов Максим Павленко і прямим ударом влучив точно у ціль. Микола Дурбан «Кардинал-Рівне» врятувати не зумів – 2:0.

Після цього івано-франківці мали ще декілька непоганих нагод, аби довести рахунок до великого. В одному з епізодів Михайло Зварич пробив над воротами після пасу п’яткою від Андрія Сімки.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

По справжньому гостро гості відповіли лише на 9-й хвилині, коли Богдан Новак завершив слаломний прохід ударом просто у Віталія Бірова.

У цей час наставник рівнян Сергій Піддубний знову розпочав експериментувати зі складом четвірок. На майданчику з’явилися Едуард Петрик та Павло Дармовіс. І вже за хвилину рівняни таки відіграли один м’яч. Після поперечного пасу Сергія Піддубного Олександр Басич виявився на мить швидшим за Максима Павленка. Капітан «зелено-жовтих» обігрався із Павлом Дармовісом і, отримавши пас у відповідь, точно пробив у ціль – 2:1.

Згодом команди обмінялися гострими, втім без результативними випадами. Андрій Сімка пробив повз ворота, опинившись віч-на-віч із Миколою Дурбаном. А Богдан Новак у схожій ситуації знову влучив у голкіпера «Урагану».

Ще один шанс втратив Павло Концеба. Його удар з льоту прийняв на себе хтось із «ураганівців». Сергій Піддубний спробував повторити «фокус» Максима Павленка, але його постріл з центрального кола впевнено забрав Віталій Біров.

Після перерви суперники заграли дещо обережніше. За цей час можна згадати хіба удар головою Артема Фаренюка після передачі Миколи Дурбана – над воротами. Та постріл в дотик Андрія Цілика після передачі Петра Шотурми – поряд із хрестовиною воріт.

Чергового сплеску емоцій вболівальникам довелося чекати до заключної п’ятихвилинки матчу. Розпочав її Ігор Корсун. Його потужний удар справа Микола Дурбан заледве перевів у поперечину власних воріт.

Цього разу «Кардинал-Рівне» відповів цілим градом небезпечних ударів. Віталій Біров не без труднощів парирував удари Павла Концеби та Артема Фаренюка. Особливо небезпечно пробивав останній, з розвороту та з-під суперника… Трохи не вистачило влучності удару Олександра Басича.

За три з половиною хвилини до сирени Артем Фаренюк просто дивом не влучив у ворота з шести метрів опинившись віч-на-віч із голкіпером «Урагану». А на останній хвилині поєдинку шанс принести своїй команді одне очко мав Богдан Новак. Він красиво пробивав з розвороту, втім знову на висоті був Віталій Біров.

На останній хвилині матчу ще один супер-шанс змарнував Артем Фаренюк. Граючий тренер команди Сергій Піддубний віддав шикарну передачу вздовж лінії воріт, втім «дев’ятка» рівнян з метру примудрився пробити мимо.

Замість забити, реалізувавши бодай один свій момент, «Кардинал-Рівне» пропустив. Микола Дурбан втратив м’яч, вийшовши аж у центр майданчика і Максиму Павленку залишалося просто вразити порожні ворота. Другий номер «Урагану» у цьому епізоді можливо і не зовсім у рамках правил від боротьбу спершу проти Миколи Дурбана, а потім і проти Олександра Басича. Втім, бригада арбітрів порушення правил не вгледіла.

Голкіпер же рівнян зазнав ушкодження. Тому «зелено-жовті» вимушено догравали матч без воротаря.

Навіть у такій ситуації гості могли розраховувати бодай на гол. Втім, крапку у зустрічі поставили все ж івано-франківці. Юліан Горбатий відзначився на заключній секунді зустрічі.









ПЕРЕГЛЯНУТИ БІЛЬШЕ ФОТО







На правах реклами